Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Dumitru Dragomir trage semnalul de alarmă după ultimul meci al lui Octavian Popescu: ”Vor să-l strice definitiv pe Octavian Popescu!”. Ce i-a transmis lui Gigi Becali

FCSB Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21025196/1/rps-0347.jpg

Dumitru Dragomir a tras semnalul de alarmă în privinţa lui Octavian Popescu după ultima partidă a FCSB-ului din Superligă. 

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXVI-a din Superligă.

Pe finalul primei reprize, un cartonaş roşu primit de Ndong a fost anulat după consultarea VAR.

La acest meci, Mihai Pintilii a decis să îl folosească pe Octavian Popescu în zonă centrală. Totuşi, mişcarea nu a părut una prea inspirată, iar decarul lui Gigi Becali nu a dat randamentul aşteptat. 

Octavian Popescu a fost schimbat în minutul 64, după ce a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă. Dumitru Dragomir nu a fost mulţumit de ce a văzut în acest meci. 

Fostul şef de la LPF consideră că lui Ovtavian Popescu nu i se potriveşte poziţia unde a evoluat în partida cu Universitatea Craiova. ”Oracolul din Bălceşti” i-a transmis şi un mesaj lui Gigi Becali. 

”Vor să-l strice definitiv pe Octavian Popescu!”

”N-am să înţeleg niciodată. Vor să-l strice definitiv pe Octavian Popescu? Chiar vor să-l strice, mă, fratele meu? Lăsaţi-l, mă, că nu poate să joace decât bandă stângă, mă. Iar tactic, este cea mai bună bandă stângă din toată ţara asta.

Fundaşul de pe partea lui nu centrază niciodată şi de acolo scoate adversari din joc, dă pase filtrante. Nu e jucător de centru, tot aud marii specialişti. Domne, sunt în stare să-l strice. Dacă îl mai mută de multe ori, îl fac praf!

Domne, şi pe Mutu l-au încercat în altă parte, dar randamentul cel mai mare l-a dat tot acolo, în partea stânga, vârf stânga. Intra ca Ilie Dumitrescu, la fel şi Ilie Dumitrescu.

Din naştere ai fenta asta cu piciorul drept, ţi-o face de 100 de ori şi de 100 de ori te duci după fentă. Dacă ai opritori bune faci varză orice fundaş.

Dar Octavian Popescu joacă foarte bine tactic. Partea stângă este blindată de el. Când joacă nu centrează nimeni de pe partea lui. Gaseşte la alţii să joce în altă parte, lasă-l unde dă randament”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik. 

FCSB ocupă locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce craiovenii sunt pe 5, cu 45 de puncte. Lider este Farul, care are 55 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele