Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Doi jucători din Superliga i-au atras atenţia lui Gigi Becali. ”Mai întâi să luăm campionatul”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21126312/1/gigi-becali-print.png

Gigi Becali este decis să facă patru transferuri sonore la FCSB, totul fiind recunoscut public chiar de el, a doua zi după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0. Omul de afaceri a prins din nou încredere, deşi în urmă cu câteva săptămâni afirma că vrea să vândă echipa.

S-a răzgândit şi îşi doreşte, mai nou, să investească iar la FCSB, iar luni dimineaţă a afirmat că e dispus să aducă patru jucători, dar pune o condiţie esenţială: să câştige campionatul!

Patronului de la FCSB i-a atras Mazilu, tânărul ce are un sezon de vis la Farul, însă preţul de achiziţie va fi unul ridicat.

Becali a vorbit şi despre o posibilă revenire a lui Alibec, dar omul cu banii de la FCSB nu vrea să discute despre fotbaliştii de la Farul, înainte de meciul direct.

”Mazilu este jucător de viitor, pe mine mă interesează acum, repede. N-am spus că fac investiţii de viitor şi pentru a câştiga. În plus, pe Mazilu nici nu poţi să-l iei că nu cred că Gică îl dă sub trei milioane. Şi eu nu pot să dau trei milioane. Am dat pentru Coman, am dat două şi unul pentru procente, dar… De la Hagi nu poţi să iei acum.

Alibec ce? Are 30 şi ceva de ani. Ar fi un jucător, dar nu vreau să vorbesc de atac. Nu mă interesează Alibec, avem meci cu Farul. Mă interesează fundaşi centrali şi un singur atacant. Şi eventual un mijlocaş mai creativ şi mai agresiv. O să vedem atunci, mai întâi să luăm campionatul”,
a spus Becali, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele