Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa! VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa!
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil
O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu:  „El a dat-o în străchini” O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”

Dezvăluiri uluitoare din interior după retragerea lui Tătăruşanu din fotbal: ”Aparenţele înşală. Mulţi spun că e arogant, dar a fost un model pentru absolut toţi jucătorii pe care i-am avut!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat pe miercuri, 22:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21730231/1/profimedia-0754275149.jpg

În vârstă de 38 de ani, Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat, miercuri, retragerea din activitatea sportivă. El a notat, într-un mesaj postat pe Instagram, că a pus mereu pe primul loc fotbalul, iar acesta l-a răsplătit pe măsură.

După ce Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea, MM Stoica a simţit nevoia să facă mai multe precizări despre fostul portar al lui AC Milan. 

Oficialul de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului internaţional şi l-a numit un model pentru toţi jucătorii pe care au fost la FCSB.

”Chiar aş vrea să spun câteva cuvinte despre el. Aparenţele înşală. Multă lume zice că e arogant, nu bagă lumea în seamă. Nu e aşa. E un băiat excepţional. Doar că e un tip mai tăcut. Nu i-a plăcut să fie în evidenţă.

La un moment dat, îi reproşau suporterii că nu se duce să îi salute. Nu a fost genul care să povestească că e stelist. A fost un model pentru absolut toţi jucătorii pe care i-am avut. E greu să ai model portar. Cel mai serios jucător pe care l-am avut din generaţia aia a lor”, a spus MM Stoica, la PrimaSport. 

Anunţul FRF despre Tătăruşanu 

“Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat şi onorat să îl practic! Ţi-am dat totul din primele zile şi până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură. Îţi mulţumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele.

Ele m-au făcut omul care sunt azi! Şi pentru toţi suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii şi jurnaliştii cu care m-am intersectat în acest parcurs. Am încercat să îi tratez cu respect şi sper că am reuşit. Celor ce vor veni de-acum înainte, le urez mult succes!  Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulţumesc pentru tot!”, a notat Tătăruşanu.

El a jucat de peste 70 de ori pentru echipa naţională. “A apărat de 73 de ori poarta României, în 2020 şi-a anunţat retragerea de la Echipa Naţională, iar azi şi-a încheiat frumoasa carieră de fotbalist. Mulţumim pentru tot, Ciprian Tătăruşanu!”, este mesajul de pe pagina oficială a Facebook a echipei naţionale de fotbal.

Ciprian Tătăruşanu a evoluat ultima dată în Arabia Saudită, la Abha. El a fost legitimat de-a lungul carierei la Juventus Bucureşti, Gloria Bistriţa, Steaua Bucureşti, Fiorentina, Nantes, Lyon şi AC Milan.

Are în palmares două trofee de campion al României, o Cupă a României şi o Supercupă câştigate cu Steaua în 2011, 2013 şi 2014 şi titlul în Italia câştigat cu AC Milan în 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele