Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! Monaco - Barcelona şi Atalanta - Arsenal, ASTĂZI, de la 22:00 VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! Monaco - Barcelona şi Atalanta - Arsenal, ASTĂZI, de la 22:00
Tenis | Coco Gauff a renunţat la colaborarea cu antrenorul Brad Gilbert
Tenis | Coco Gauff a renunţat la colaborarea cu antrenorul Brad Gilbert
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia
Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump

O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”

Superliga Publicat pe marți, 18:44
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21736211/1/gigi-becali-2.jpg

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu FCSB, într-un meci din etapa a noua a Superligii, în care a condus cu 2-0.

Ardelenii au condus cu 2-0 după dubla lui Louis Munteanu (’36, ’49), însă campioana României a revenit prin reuşitele lui Băluţă (’59) şi Dawa (‘88).

După fiecare gol marcat, Louis Munteanu a făcut un gest ironic care în opinia multora a fost îndreptat ori către Gigi Becali, ori către MM Stoica, având în vedere că fotbalistul a ales să semneze cu CFR Cluj în detrimentul FCSB-ului.

Louis Munteanu a declarat la flash-interviu că gesturile făcute de el ar fi îndreptate către nişte prieteni. Gigi Becali i-a transmis acum o nouă replică atacantului de la CFR Cluj.

”Eu am plâns o dată, când nu l-am luat. Dacă vrea să mai plâng o dată, nu mai plâng. Am plâns o dată, gata, la revedere. La figurat, am plâns.

Gestul nu e urât, e un gest frumos, amuzant. Eu i-am acceptat toate lui.

Aia nu doar că-i mai puţin reuşită… Ca să fac şi eu, aşa, o glumă… Trebuie să împartă inteligenţa lui Dawa şi a lui Mihai Popescu la vreo-trei patru ca să o dea pe a lui.

Cum a zis el, spun şi eu, să înmulţească inteligenţa lui la trei ca să dea cât e a lui Dawa. El a dat-o în străchini, că ştim cât de inteligent e el. Noi o ştiam, că trebuie s-o înmulţim cu trei ca să fie cât ale lui Dawa şi Popescu” , a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele