Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! Monaco - Barcelona şi Atalanta - Arsenal, ASTĂZI, de la 22:00 VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! Monaco - Barcelona şi Atalanta - Arsenal, ASTĂZI, de la 22:00
Tenis | Coco Gauff a renunţat la colaborarea cu antrenorul Brad Gilbert
Tenis | Coco Gauff a renunţat la colaborarea cu antrenorul Brad Gilbert
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia
Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump

Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu

Rapid Publicat pe marți, 17:09
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21736075/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-16-09-2024-2.jpg

Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a noua a Superligii. A fost primul meci pentru antrenorul Marius Şumudică pe arena din Giuleşti de la revenirea la cârma rapidiştilor, la 20 august.

Golurile au fost marcate de Pereira (30) şi Nistor (60 - penalti).

Rapidul arată rău şi sub comanda lui Marius Şumudică, care i-a luat locul lui Neil Lennon. Giuleştenii au obţinut o singură victorie de când Şumi i-a preluat.

Dani Coman, fostul elev al lui Marius Şumudică, a vorbit despre situaţia de la Rapid şi i-a transmis că antrenorul are nevoie de timp. Totodată, fostul portar este de părere că Şumudică îşi va îndeplini obiectivele din acest sezon.

”Şumudică are nevoie de timp pentru a-şi implementa sistemul de joc, gândirea pe care o are. Are nevoie de timp, iar lumea trebuie să înţeleagă că nu are vreo baghetă magică.

E un antrenor foarte bun, e un antrenor care îşi va îndeplini obiectivele, sunt ferm convins că şi le va îndeplini, doar că are nevoie de timp”, a declarat Dani Coman, pentru iAMSport.ro.

Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică: „Cred că ar fi momentul”

Ionel Ganea a venit cu o propunere interesantă pentru antrenorul formaţiei din Giuleşti. Fostul atacant este de părere că Marius Şumudică ar trebui să sacrifice sezonul şi să înceapă pregătirile pentru următoarea stagiune.

"Încă nu e totul pierdut. Rapidiştii ar mai putea prinde totuşi play-off-ul. La cum arată lucrurile acum, eu zic că nu pot avea pretenţii să se bată la titlu şi nici la cupele europene. Poate doar să câştige Cupa României, dar e greu. Nu se pune nici problema să retrogradeze.

Şi cred că ar fi momentul să schimbe puţin strategia. Să sacrifice anul acesta, să nu-şi mai propună neapărat obiective mari, care aduc şi ele un plus de presiune. Şi să-şi facă echipă, cu care să atace campionatul în viitorul sezon. Ştiu, s-au făcut investiţii mari, sunt aşteptări pe măsură, dar în fotbal nu merge aşa, pe repede înainte.

Şumudică nu a venit într-un moment foarte bun, dar poate face asta. Nu însă peste peste noapte. E dificil, fiindcă în ultimul timp Rapid a fost parcă într-o continuă reconstrucţie. Care s-a tot schimbat. Aşa, e extrem de greu să ai rezultate", a declarat Ionel Ganea, conform GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele