Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

Darius Olaru, desemnat de AFAN cel mai bun jucător din România. FCSB şi CFR Cluj şi-au împărţit premiile

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21036028/1/olaru.jpg

Darius Olaru de la FCSB a fost desemnat cel mai bun jucător din România, de către Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN).

Campioana CFR Cluj dă antrenorul anului, în persoana lui Dan Petrescu, iar FCSB contraatacă prin cel mai bun străin (Andrea Compagno) şi cel mai bun jucător U21 (Octavian Popescu).

La nivelul ligii secunde, Bogdan Chipirliu de la CSA Steaua a fost ales cel mai bun jucător, iar titlul de cel mai bun antrenor şi l-a adjudecat tânărul Dragoş Militaru, de la Unirea Dej.

”Premiile AFAN celebrează excelenţa în fotbalul din România şi reprezintă un moment important pentru a recunoaşte meritele fotbaliştilor.

Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România are plăcerea de a anunţa câştigătorii de anul acesta, în urma performanţelor din sezonul 2021/22.

În urma voturilor, trofeul pentru cel mai bun jucător din România îi revine lui Darius Olaru, fotbalistul lui FCSB, care a progresat constant în ultimul an. Tot de la FCSB vine şi câştigătorul premiului pentru cel mai bun jucător U21, Octavian Popescu, dar şi cel mai bun fotbalist străin din România, Andrea Compagno.

În eşalonul secund, premiantul este Bogdan Chipirliu, care a fost desemnat cel mai bun jucător din Liga 2.

În ceea ce priveşte antrenorii, Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, echipă care domină campionatul în ultimii ani, a câştigat trofeul pentru cel mai bun antrenor din România, în timp ce Dragoş Militaru, tehnicianul celor de la Unirea Dej, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Liga 2.

Toate premiile au fost acordate în baza voturilor exprimate de fotbaliştii din primele trei ligi ale României şi fotbalistele din Liga 1 şi Liga 2”
, este comunicatul celor de la AFAN.

Lista câştigătoriilor:

  • Cel mai bun fotbalist U21: Octavian Popescu
  • Cel mai bun fotbalist din Liga2: Bogdan Chipirliu
  • Cel mai bun fotbalist din România: Darius Olaru
  • Cel mai bun fotbalist străin din România: Andrea Compagno
  • Cel mai bun antrenor din România: Dan Petrescu
  • Cel mai bun antrenor din Liga 2: Dragoş Militaru


Cel mai bun 11 din Superliga: Horaţiu Moldovan (Rapid) - Cristian Manea (CFR Cluj), Cristian Săpunaru (Rapid) Andrei Burcă (CFR Cluj), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) - Ciprian Deac (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Nana Boateng (CFR Cluj) - Andrei Cordea (FCSB), Andrea Compagno (FCSB), Andrei Ivan (Universitatea Craiova).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele