Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

MM Stoica îl vede pe jucătorul lui FCSB, peste toţi de dinaintea lui. „N-a făcut nimeni în fotbalul românesc asta” | EXCLUSIV VIDEO

FCSB Publicat astăzi, 15:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21765216/1/fcsb-gloria-buzau-superliga-superbet-6-10-2024.jpg

 

 

MM Stoica este de părere că nimeni din fotbalul românesc nu a avut realizările lui Darius Olaru în cupele europene, după Revoluţie.

Revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB a fost un subiect important în ultima perioadă, mai ales că Gigi Becali a spus că şi-l doreşte înapoi la formaţia „roş-albastră”. 

Jucătorul lui Damac, formaţie din Arabia Saudită cu care mijlocaşul mai are contract până în 2025, ar putea veni în vară, liber de contract.

Întrebat despre posibila revenire a lui Stanciu la FCSB, MM Stoica a amintit faptul că pe acea poziţie evoluează Darius Olaru. Oficialul lui FCSB a spus în emisiunea Fotbal Show, că pentru el mijlocaşul de 26 de ani este cel mai bun jucător român pe acel post, la ora actuală.

„Eu consider că cel mai bun optar român la ora actuală este Olaru. Sigur, nu o să spun niciodată că mă pot elibera de doza de subiectivism.

Ce face Olaru la momentul ăsta în Europa nu a făcut nimeni în fotbalul românesc de după Revoluţie, să decidă meciuri de unul singur la modul ăsta. Nimeni! Şi nu o face o dată, ci din nou şi din nou şi din nou. Ce jucător a mai făcut ce a făcut Olaru în minutul 90 cu LASK Linz? Plus ce a făcut la Salonic.

Face nişte chestii formidabile! Plus că se apără ca nimeni altul. Eu vorbesc despre poziţia lui, optar-decar. Cumva, ar însemna să zic: «Aoleu, ce mi-aş dori să vină un fotbalist să-l înlocuiască pe Olaru». Nu pot face asta!”, a declarat Meme Stoica, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele