Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Daniel Boloca, aproape de un transfer uriaş! Românul este dorit de o câştigătoare de cupă europeană

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 6 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21373983/1/profimedia-0810339124.jpg

Forma tot mai bună prin care trece Daniel Boloca a născut interesul unor echipe importante din Europa.

Conform Digisport, jucătorul celor de la Sassuolo este pe lista unor echipe precum Inter, AC Milan sau AS Roma.

Acum, pe fir a intrat şi West Ham, câştigătoarea ediţiei 2022/2023 de Conference League.

”Creşterea sa rapidă în fotbalul italian este o demonstraţie uriaşă a dorinţei şi hotărârii pe care Boloca le are. Performanţele sale pentru Sassuolo din Serie A au stârnit mult interes, iar West Hame face paşi suplimentari pentru un transfer.

Dacă Boloca va evolua la fel de bine ca unele dintre celelalte nume mari de la echipă, el va deveni rapid un favorit al fanilor din estul Londrei.”, relatează West Ham Zone.

În vârstă de 24 de ani, Daniel Boloca este cotat la opt milioane de euro pe Transfermarkt. Mijlocaşul a fost cumpărat, anul acesta, de Sassuolo de la Frosinone, în schimbul sumei de zece milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri