Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Dacă ar avea de ales, Mircea Lucescu s-ar duce la Dinamo sau la Rapid? "Îi plac provocările"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 8 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21376983/1/mircea-lucescu-fb.jpg

Subiectul retragerii lui Mircea Lucescu din antrenorat şi posibilitatea de a reveni, într-o altă funcţie, în fotbalul românesc, a fost foarte discutat în aceste zile.

Posibilele destinaţii sunt Dinamo, Rapid şi Corvinul Hunedoara, echipe la care a activat, fie ca antrenor sau jucător, în trecut.

Acum, Ioan Andone a dezvăluit unde s-ar duce Il Luce dacă ar avea de ales între cele două formaţii bucureştene. Deşi iniţial s-a gândit la Rapid, Andone a spus că lui Mircea Lucescu îi plac provocările, astfel că prima pe listă ar fi Dinamo.

"O să preia ceva, eu sunt convins că nu stă! Cu toate că, de exemplu, eşti Dinamo, Rapid, Corvinul Hunedoara, ai nevoie de un consilier de valoare, verde la minte, tot ce vrei. Şi la echipa naţională. (n.r. – E posibil să îl vedem pe Mircea Lucescu în fotbalul nostru?) Eu zic că da! Există o variantă. Sau fotbalul turcesc.

(n.r. – La Dinamo sau la Rapid?) Nu ştiu, aici nu pot să spun. Eu cred că mai repede la Rapid. Cu toate că lui nea Mircea îi plac provocările şi posibil să… Şi atunci înclin că poate alege Dinamo, dacă îi plac provocările astea. (n.r. – L-a ofertat Fenerbahce în vară?) Da, da, au fost la Bucureşti. Ştii cum e el. Cum să lase echipa aia în timpul războiului, copii crescuţi de el, e foarte sentimental când vine vorba de astea." a declarat, conform Prosport, Ioan Andone. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri