Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Cum va sărbători titlul Gigi Becali, dacă FCSB ar reuşi să devină campioană? Răspunsul neaşteptat. ”Vă garantez”

FCSB Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21129555/1/ptqymczoyxnopwm4mwjintewnzzjngi1nmywytrjzteymdi5n2y0ytk3-thumb.jpg

FCSB are şanse foarte mari să cucerească titlu în acest sezon de Superliga, după opt ani de aşteptare.

  • Partida Farul - FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

FCSB se află la un punct distanţă de liderul Farul, iar o victorie sau un egal în meciul direct de duminică ar putea face ca titlul să se joace în ultima etapă a play-off-ului. În cazul în care ”marinari” se vor impune la Ovidiu, atunci aceştia vor fi campionii României. 

Gigi Becali aşteaptă de opt ani un nou titlu în Superliga, după cel cucerit în 2015. Dumitru Dragomir e de părere că patronul ”roş-albaştrilor” va fi cumpătat la sărbătorirea acestui titlu, dacă echipa sa ar fi câştigătoare.

"Mai face o biserică cred. Nu vă gândiţi la nebunii şi la prostii de la Gigi Becali. Nu mai e ăla. Garantez că nici nu se bucură, reţineţi ce vă spun. Se duce, face mătănii, stă în genunchi vreo 600 de ore şi se roagă, îţi dai seama", a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele