Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Cosmin Olăroiu, înapoi la FCSB? Dorinţa lui MM Stoica după suspendarea lui Pintilii: ”Mi-aş dori ca antrenor la noi să fie el!”

FCSB Publicat pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21039512/1/profimedia-0465497613.jpg

Comisia de Disciplină, din cadrul FRF, i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de antrenor principal, deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, echipa lui Becali a fost amendată cu 10.000 de lei. MM Stoica a dezvăluit pe cine şi-ar dori antrenor la FCSB. 

Oficialul FCSB susţine că, în ultimul timp, nu a discutat cu patronul echipei, deoarece nu s-a mai uitat în ultimele 3 zile la meciurile din campionat. 

MM Stoica a dezvăluit că el şi-ar dori ca la FCSB să revină Cosmin Olăroiu, cel care a câştigat alături de echipă titlul în 2005 şi 2006.

”Mi-aş dori ca antrenor la noi să fie el!”

”N-am discutat. Săptămâna asta e una importantă, prima a postului şi n-am discutat deloc. Ce ştiu sigur e că nu s-a uitat la meciuri luni, marţi şi miercuri. Nu ştiu mai departe. Chestia asta cu implicarea ştiu că se întâmplă şi prin alte părţi şi e una totală. 

La noi, Gigi vine o dată, de două ori pe an în bază. În alte părţi au fost şi sunt implicări şi la antrenamente. Nu spun că e normal. Şi eu mi-aş dori ca antrenor la noi să fie Cosmin Olăroiu”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Campion al României cu FCSB în sezonul 2005-2006, când a dus echipa până în semifinalele Cupei UEFA, Cosmin Olăroiu antrenează exclusiv în Asia din 2011, unde a câştigat titlul în Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite şi China.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele