Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Cine va reprezenta FCSB la conferinţele de presă şi la flash-interviuri, după demisia lui Leo Strizu

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21041801/1/fcsb.jpg

Antrenorul FCSB-ului în acte, Leonard Strizu, a anunţat joi seara, după victoria obţinută în meciul cu Petrolul, că va demisiona! Vestea a fost una total surprinzătoare, nimic neducând cu gândul la un astfel de moment, mai ales că gruparea bucureşteană a avut evoluţii bune în SuperLiga României în ultimele dueluri.

Cei de la GSP.ro scriu că în contextul în care Mihai Pintilii este suspendat, la conferinţele de presă şi la flash-interviuri va veni Lucian Filip (32 de ani), care ocupă funcţia de preparator fizic la vicecampioana României. Acesta a fost nevoit să îşi încheie prematur cariera de jucător, din cauza unei accidentări severe.

Filip este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti români. El a câştigat titlul cu FCSB de trei ori. Mai are în palmares două trofee ale Cupei României, doua trofee ale Cupei Ligii şi o Supercupă a României.

Mă simt foarte bine. M-am întors la clubul la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii. Sunt în mediul meu, am o relaţie foarte bună cu oamenii care sunt în staff şi mă simt foarte bine. Când ai o asemenea şansă la un club aşa mare, nu ai cum să o ratezi. Mai ales din perspectiva mea. Eu m-am simţit respectat cât am jucat la acest club. Faptul că oferta a rămas valabilă, pentru mine nu a fost o surpriză", a declarat Filip, după ce a fost cooptat în staff-ul lui FCSB.

El a spus că toate accidentările sale au fost grele, dar a subliniat şi faptul că a fost mereu un jucător disciplinat, care nu a primit amenzi, nu a întârziat şi nici nu a avut probleme cu kilogramele în plus.

Filip a mai spus că jucătorii români au o cultură care nu ajută apropierea de fotbalul modern. "Noi nu ştiu ce să lucrăm suplimentar. Noi nu ştiam că după meci trebuie să îţi bei proteinele, nu să mănânci pizza şi să bei o bere.

Rolul meu este să-i ţin pe tineri o linie dreaptă, să-i ajut să-şi atingă mai repede obiectivele, pentru că toţi trebuie să-şi dorească să se impună la prima echipă, să joace la echipa naţională şi, ulterior, să facă pasul către o echipă din străinătate", a menţionat Filip.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele