Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Chipciu, sancţionat după tirada la adresa CSA Steaua! Ce amendă a primit jucătorul Universităţii Cluj

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 6 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21374123/1/chipciu.jpg

Alex Chipciu a avut un atac dur la adresa CSA Steaua, după victoria Universităţii Cluj împotriva "militarilor", în Cupa României, scor 3-1.

Discursul fotbalistului s-a viralizat după acea partidă, iar acum a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul FRF pentru ieşirea de atunci.

Chipciu a primit o amendă de 5000 de lei şi un avertisment, conform Fanatik.

”Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla ‘fake’ (n.r. – fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în ţara asta!

Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit nişte momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. 

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câştigat ceva măcar la viaţa mea. Bine, şi noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot! Au fost fotbalişti mari de tot aici, Piţurcă, Lăcătuş. Să continui tradiţia asta cu jucătorii ăştia, cu echipamentul ăsta ‘fake’… Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic. 

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB şi CSA Steaua. Nu mai înţeleg nimic”, a declarat, după acea partidă, Alex Chipciu.

mail-share icon Email
viewscnt