Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Cale liberă să revină la FCSB! Vlad Chiricheş şi-a reziliat contractul cu Cremonese

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21248261/1/profimedia-0777134748.jpg

Principalul obstacol ca Vlad Chiricheş (33 de ani) să revină la FCSB a fost depăşit. Fundaşul a devenit liber de contract, după ce şi-a încheiat socotelile cu Cremonese, informează Futbol Italiano, care citează Sky Sports.

Gigi Becali a dat noi detalii despre situaţia lui Vlad Chiricheş. A făcut o ofertă, impresarii au făcut contraorfertă pentru fotbalist, iar omul de afaceri a fost de acord cu ea.

Acum, FCSB aşteaptă un răspuns de la Chiricheş. Cert este că el doreşte să se întoarcă în România.

Chiricheş trebuie să dea un răspuns. Nu ştiu când. Poate să aştepte. Eu îl mai aştept cât vrea. E principala opţiune pentru că e cel mai bun dintre toţi. Acum e vorba de bani. Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Eu i-am făcut ofertă lui, impresarul a făcut altele. Că «Da, bă Gigi, dar ai luat pe el 10 milioane». Lasă, mă, pui şi ce am luat?

Şi eu l-am luat de la Lignitul Oltenia (n.r- Pandurii). Dacă nu-l luam, poate juca la naţionala, tralala, hai pe la Bacău, hai pe Galaţi, hai pe la Rapid, hai pe la Dinamo, tralala... Lua 10.000- 15.000 pe lună. Uite aşa, şi la revedere cu Chiricheş.

Eu, şi cu 10 milioane, şi fără, e tot aia. Dar el, era la revedere dacă nu-l luam eu! Cine îl vindea cu 10 milioane? Ce să vinzi? Lignitul Oltenia... N-a vrut să dea Nicu Badea pe el 500.000.

Chiricheş e un om extraordinar. El nu zice nu. Am vorbit «Băi, nea Gigi, aia, aia...». Am înţeles că ar vrea să revină în România pentru familie, pentru copii. Ce se discută... A făcut milioane, că e băiat strângăreţ. Are capul pe umeri. A făcut 15-20 de milioane, că strânge banii. Acum, omul vrea să se retragă cu familia. Vrea să le dea educaţie ortodoxă copiilor. Aşa am înţeles. Nu am vorbit cu el”, a declarat Gigi Becali.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele