Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

BREAKING NEWS ǀ Veste teribilă pentru Florinel Coman! Vedeta de la FCSB riscă până la 5 ani de închisoare

FCSB Publicat pe 23 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21029215/1/fcsb-universitatea-craiova-superliga-superbet-19-02-2023.jpg

Extrema stângă a FCSB-ului, Florinel Coman, este bântuit în continuare de ”fantomele trecutului”, chiar într-o perioadă în care părea că ”Mbappe de România” şi-a revenit la o formă bună din punct de vedere sportiv.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani se confruntă din nou cu probleme din punct de vedere juridic. Jurnaliştii de la Gândul notează că Florinel Coman a fost pus sub acuzare de procurori în dosarul penal deschis pe numele său în urmă cu doi ani.

Florinel Coman, pus sub acuzare de procurori

În februarie 2021, Coman a fost prins pe radar conducând cu o viteză de 165 de kilometri pe oră. Poliţiştii au constatat că fotbalistul nu are permis de nicio categorie, astfel că i-au întocmit dosar penal.

Gigi Becali, patronul ”roş-albaştrilor”, spunea, la acea vreme, despre jucătorul său că a dobândit permisul în Ucraina. Anchetatorii au luat legătura cu autorităţile din ţara vecină pentru a afla circumstanţele în care Florinel Coman a obţinut permisul de conducere.

Ucrainienii nu au oferit un răspuns, iar situaţia s-a complicat şi mai tare cu declanşarea războiului de către dictatorul Vladimir Putin. Astfel, procurorii şi-au schimbat strategia şi au alcătuit probatoriul bazându-se pe alte dovezi pentru ca fotbalistul să poată fi prezentat în faţa instanţei.

Florinel Coman va primi o pedeapsă cuprinsă între un an şi 5 ani de închisoare cu executare, dacă va fi găsit vinovat de către justiţia română.

”Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”, se arată în articolul 335 din Codul Penal.

  • Un gol şi 3 pase de gol a reuşit Florinel Coman pentru FCSB în ultimele 5 meciuri din Superligă.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele