Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Becali, de la "am luat toată smântâna din ei, urmează să le dăm glonţul de graţie" la ”m-au biruit oboselile”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21287573/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-9.jpg

FCSB a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în compania formaţiei daneze Nordsjaelland, în manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League.

Înainte de retur Gigi Becali era foarte optimist cu privire la calificare, însă eşecul de joi seara l-a făcut să îşi schimbe discursul radical.

”Vorbiţi cu un om hingherit care nu a fost lăsat să facă, care a jucat prin conclauri, pe la Buzău, pe la Târgovişte, hai că îţi luăm şi numele, hai că te băgăm şi la puşcărie. Am fost hingherit.

Ce vrei să fac? Nu am ce să fac. Nu am fost lăsat să fac. După aia am făcut academia aia. Bine că am făcut-o că dacă nu făceam, poate mă desfiinţam, nu mai aveam unde să mă antrenez.

Am jucat semifinală de cupă europeană, am bătut Chelsea, Liverpool… M-am războit cu toată lumea în ţara asta. M-au biruit oboselile. Ce să fac? Atâta m-au hingherit până când am căzut şi eu. M-am descurajat şi eu”
, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele