Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Basarab Panduru, verdict clar în privinţa lui Ngezana după gafa făcută cu PAOK! Ce îi pregăteşte Becali: ”Nu vă faceţi nicio problemă. Are Gigi grijă de el!”

FCSB Publicat pe 6 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21248510/1/ngezana.jpg

Echipa FCSB a încheiat la egalitate, miercuri, meciul amical disputat în compania echipei greceşti PAOK Salonic, scor 1-1.

FCSB a întâlnit echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, în al doilea amical disputat în cantonamentul din Ţările de Jos.

Bucureştenii au deschis scorul în minutul 24, prin Florinel Coman, care a fost lansat de Miculescu.

PAOK a egalat în minutul 71 prin Gordeziani, la o gafă a fundaşului sud-african Siyabonga Ngezana, care a debutat pentru FCSB. Sud-africanul a primit banderola de căpitan de echipă de la Darius Olaru, în minutul 77.

După ce a văzut evoluţia fundaşului din Africa de Sud, Basarab Panduru a dat un verdict clar. El a dezvăluit cum va avea Gigi Becali ”grijă” de jucător. 

”Nu vă faceţi nicio problemă. Are Gigi grijă de el!”

”Asta e acum, nu e nicio problemă. I-am văzut pe cei din Africa de Sud care ziceau <<Domnule, să aveţi grijă de Ngezana>>.

Nu vă faceţi nicio problemă. Are Gigi grijă de el, nu e nicio problemă. Câteva etape, ca să vedem ce se întâmplă şi după aia... 

(n.r. - despre gafa din FCSB - PAOK) Nu că a intrat decisiv, dar nu ai cum cazi în fund. Vine de pe drum, două zile poate l-au rupt cu antrenamentele. Am văzut că ridica gantera aia şi era mai mare decât el. Adică te pot lăsa picioarele, aici pot crede, dar felul în care... Da, a alunecat. 

Nu aş comenta greşeala asta, că nu ştiu ce a făcut, dar te pot lăsa picioarele după pregătirea pe care am văzut-o”, a declarat expertul Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele