Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Basarab Panduru îl trezeşte la realitate pe Gigi Becali legat de Octavian Popescu: ”Nu cred că poate să facă lucrurile astea”

FCSB Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21025238/1/octp.jpg

Analistul Basarab Panduru a criticat utilizarea lui Octavian Popescu pe postul de mijlocaş central (inter), în sistemul 4-3-3, din meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova, 1-1.

Panduru este de părere că fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu are calităţile necesare pe faza defensivă pentru poziţia respectivă şi că cel mai bun randament îl poate da pe postul de extremă stânga.

Analiza fermă a lui Basarab Panduru

La Tavi Popescu... da (n.r. este înlocuit la momentul potrivit), iese prin minutul 64, totuşi prea devreme, dar nu face un joc bun.

Şi întrebarea este: dacă azi veneai la meci şi trebuia să dai două milioane pe Edjouma sau 29 de milioane pe Tavi Popescu, pe cine ai fi luat inter?

L-ai fi luat pe Edjouma, probabil, fără să mai stai pe gânduri. Deci eu cred că, în momentul în care îl bagi '10', multă lume îl vede, dar nici nu e '10', e inter, da?

În momentul în care îl bagi inter, cred că are o mare problemă. În primul rând, ia un cartonaş galben pentru că trebuie să fugă după cineva, deja în terenul lui, ceea ce el nu face în banda stângă.

Sau dacă face în banda stângă, e ajutat de Radunovic, vine lângă Radunovic, e mult mai lejer pentru el. Nu cred că poate să facă lucrurile astea, l-ai scos de tot din joc!, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

37 de meciuri a jucat Octavian Popescu pentru FCSB în actualul sezon, în toate competiţiile. El a marcat două goluri şi a oferit 7 pase de gol. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele