Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

”Aşa au făcut şi cu noi”. MM Stoica, mesaj dur la capăt de play-out

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21130118/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate pe teren propriu, partida cu FC Voluntari, în ultima etapă a play-out-ului din Superligă. Dâmboviţenii au revenit după ce a fost condusă cu 2-0, dar au retrogradat în Liga 2.

FC Argeş s-a salvat de la retrogradarea directă, după ce a câştigat clar, cu 3-0, contra celor de la Petrolul. Piteştenii vor juca barajul de menţinere, la fel ca UTA Arad, care a remizat cu FCU Craiova, 1-1.

Mihai Stoica a făcut o paralelă cu situaţia din sezonul trecut, când Voluntari a remizat cu FCSB, iar formaţia din Capitală a pierdut orice şansă la titlu, în detrimentul celor de la CFR Cluj.

"Voluntari e echipa care anul trecut a sacrificat Cupa României, inclusiv antrenorul zicea ce bonus aveau, au băgat echipa cu noi, au dat golul doi din offside şi aia s-a întâmplat (n.r. - FCSB a pierdut orice şansă de a cucerit titlul cu CFR, în ultima etapă).

Când tragi de timp azi, înseamnă că ai o problemă. Asta ascunde ceva. Tu ai neapărat nevoie să faci egal cu Chindia anul ăsta, cum a făcut egal cu noi anul trecut, când am pierdut titlul. Foarte bine că şi-au apărat şansele corect (n.r. - cu Chindia)”
, a declarat Stoica, pentru Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele