Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Andrei Cordea pleacă de la FCSB pentru 4 milioane de euro! Gigi Becali i-a stabilit preţul mijlocaşului

FCSB Publicat pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21040801/1/rps-6917fb.jpg

Andrei Cordea, extrema dreaptă a FCSB-ului, în vârstă de 23 de ani, poate aduce o sumă importantă de bani în conturile vicecampioanei, fiind dorit şi în iarnă de anumite cluburi din afara României, printre care şi formaţia Augsburg. Mutarea nu s-a făcut din cauza sumei cerute de Gigi Becali.

Becali a stabilit pentru Cordea o sumă de transfer de 4 milioane de euro, detalii recente fiind oferite de impresarul mijlocaşului, Adrian Neaga, nimeni altul decât fost jucător la FCSB.

Neaga a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat de transferul lui Andrei Cordea în fotbalul mare a picat, dar are speranţe că mutarea are şanse de reuşită în vara care vine, la finalul acestui sezon.

Acum, nu mai putem să vorbim despre un transfer, pentru că s-a încheiat perioada de transferuri. Vedem la vară ce se va întâmpla. Eu cred că d-asta nu au vrut să pluseze, cred că au avut bugetul de trei milioane pentru transfer, pentru că au luat un jucător din Franţa şi au plătit trei milioane. Păcat, pentru că mergea într-un campionat foarte puternic.

Întotdeauna vara s-au făcut mult mai multe transferuri şi eu cred că dacă va avea aceleaşi evoluţii pe care le-a avut şi în turul campionatului plus că vin meciurile pentru echipa naţională şi cred că în vară va fi vândut pe o sumă corectă. Ultimul preţ al lui (n.r. Gigi Becali) a fost de patru milioane de euro.

Eu cred că da, în vară (n.r. poate să fie plătită această sumă), dar sumă poate să şi crească, poate să şi scadă. Depinde foarte mult de evoluţiile lui”, a spus Adrian Neaga, pentru ProSport.

Condiţiile oferite de Augsburg, pentru transferul lui Andrei Cordea 

Nemţii preferau un împrumut cu opţiune de cumpărare şi un salariu mai mare pentru fotbalist, dar varianta nu a fost pe placul lui Gigi Becali. Cum oferta cea mai ridicată a lui Augsburg a fost de trei milioane de euro, iar cererea cu un milio mai mult, nemţii sunt aşteptaţi să îmbunătăţească propunerea pentru ca transferul să se realizeze, dar în vară.

15 goluri şi 10 pase de gol a furnizat Andrei Cordea în 77 de meciuri oficiale pentru FCSB. Aripa în vârstă de 23 de ani este alături de ”roş-albaştri” din iulie 2021 şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt.com la două milioane de euro.

”Se vehiculează multe nume pentru FC Augsburg. Se spune că Andrei Cordea ar fi un candidat pentru transfer, conform zvonurilor din ţara sa natală. Totuşi, potrivit informaţiilor noastre, Augsburg nu va face o ofertă.

Un motiv ar putea fi acela că Augsburg ţinteşte transferul lui Emmanuel Yeboah, care se află sub contract cu CFR Cluj şi evoluează tot ca mijlocaş dreapta. Transferul la Praga (n.r - Slavia Praga) a căzut, astfel că ar putea fi o oportunitate pentru FC Augsburg de a-l transfera pe Yeboah", scria Augsburger Allgemeine luna trecută.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele