Ultima oră
Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic
Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor
Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre” Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre”
Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli
Kevin De Bruyne, agasat de întrebarea unui jurnalist privind eşecul Belgiei la Euro. "Stupid" Kevin De Bruyne, agasat de întrebarea unui jurnalist privind eşecul Belgiei la Euro. "Stupid"
Meciul României cu Olanda va putea fi urmărit pe un ecran uriaş la stadionul de la Complexul Sportiv Naţional "Arcul de Triumf", dar şi la stadionul Giuleşti Meciul României cu Olanda va putea fi urmărit pe un ecran uriaş la stadionul de la Complexul Sportiv Naţional "Arcul de Triumf", dar şi la stadionul Giuleşti

Adrian Mihalcea a anunţat unde va juca Unirea Slobozia meciurile de acasă | VIDEO EXCLUSIV

Unirea Slobozia Publicat pe duminică, 18:22
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40346/21649572/1/slo.jpg

Unirea Slobozia a reuşit promovarea în Superligă, fără prea mari emoţii. Formaţia antrenată de Adrian Mihalcea a terminat play-off-ul pe prima poziţie.

Stadionul din Slobozia a intrat în renovări pentru a putea îndeplini toate condiţiile care sunt impuse pentru a se putea disputa meciuri din primul eşalon, astfel că Unirea a trebuit să îşi caute o nouă casă.

Adrian Mihalcea, tehnicianul ialomiţenilor, a dezvăluit unde vor disputa meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor de Superliga.

„Vom juca o perioadă de timp în deplasare. Din informaţiile pe care le am, ori Voluntari, de unde în continuare se aşteaptă răspuns, ori Clinceni. Astea sunt cele două variante.” , a declarat Adrian Mihalcea, la Prima Sport.

Totodată, antrenorul a mai oferit detalii despre momentul în care formaţia sa va reveni acasă, pe arena din Slobozia, dar şi despre modernizările care vor avea loc la stadion.

„n.r. Până când ar urma să jucaţi meciurile de acasă în deplasare?”

„Până în octombrie. Stadionul are nevoie de schimbarea suprafeţei de joc, cu tot ce necesită, sistemul de încălzire, modernizarea stadionului.

Avem promisiunea că până în luna octombrie ne vom întoarce. Nocturna nu este obligatorie în primul an, dar am subcontractat o firmă şi vom avea, cel puţin pentru anul viitor. Va fi un teren hibrid, de calitate bună, ca cel de la Sepsi.” , a încheiat Adrian Mihalcea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Unirea Slobozia

Ultimele articole Toate articolele