Ultima oră
Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa
”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti ”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti
”Îl cunosc, am vorbit de multe ori”. Elias Charalambous cere un jucător la FCSB ”Îl cunosc, am vorbit de multe ori”. Elias Charalambous cere un jucător la FCSB
Corvinul va avea o galerie impresionantă la meciul cu FCSB Corvinul va avea o galerie impresionantă la meciul cu FCSB
”Vor fi direcţionate potrivit unor criterii clare”. Academiile de fotbal primesc finanţare de la Guvern ”Vor fi direcţionate potrivit unor criterii clare”. Academiile de fotbal primesc finanţare de la Guvern

Kevin De Bruyne, agasat de întrebarea unui jurnalist privind eşecul Belgiei la Euro. "Stupid"

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe marți, 15:57
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21652277/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-1.jpg

Iritat de întrebarea unui jurnalist după eliminarea Belgiei cu 1-0 în faţa Franţei, luni seara, Kevin De Bruyne a părăsit zona mixtă din Dusseldorf nervos. "Stupid", a spus căpitanul "diavolilor roşii", afirmaţia sa fiind captată de microfoanele instalate pe coridoarele MerkurSpiel Arena.

"Este greu să accepţi faptul că generaţia de aur a fotbalului belgian nu a ajuns niciodată într-o finală?", a fost întrebarea.

Iniţial nedumerit de termenul de "generaţie de aur", mijlocaşul belgian a trecut rapid la adversarii cu care s-au confruntat Diavolii Roşii de-a lungul anilor. "Deci vă imaginaţi că Franţa, Anglia, Spania şi Germania nu au avut o generaţie de aur?", a întrebat KDB înainte de a părăsi zona mixtă fără să se uite la jurnalist.

Anterior, mijlocaşul lui Manchester City recunoscuse că belgienii nu erau favoriţi cu Franţa, ale căror calităţi toată lumea "le ştia".

Echipa naţională a Franţei a învins luni, la Dusseldorf, scor 1-0, echipa naţională a Belgiei, în optimile de finală ale Euro 2024. Franţa s-a calificat în sferturi cu un autogol al lui Vertonghen.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00, după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele