Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

A fost ales arbitrul ”finalei” Farul – FCSB!

FCSB Publicat pe 18 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21128617/1/romanian-all-stars-fifpro-europe-gala-mihai-nesu-4-05-2023.jpg

Farul – FCSB, ”finala” Superligii României, va fi arbitrată de către Radu Petrescu (40 de ani), conform publicaţiei ProSport. Potrivit sursei citate, Ovidiu Haţegan (42 de ani) îl va ajuta pe Petrescu din camera VAR.

Radu Petrescu a arbitrat-o pe FCSB de 4 ori în actualul sezon, iar pe Farul de două ori. ”Marinarii” au avans de un punct faţă de ”roş-albaştri” înaintea meciului din etapa a 9-a a play-off-ului, transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 21:00.

Istvan Kovacs, una dintre variantele de centrali pentru duelul de foc din fruntea Superligii, a fost delegat oficial de către Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) să fie arbitru VAR, la duelul dintre Chindia Târgovişte şi FC Voluntari. Partida va fi condusă de către Sebastian Colţescu.

”Meciul de mâine seară, de pe stadionul Eugen Popescu, va fi condus la centru de Sebastian Colţescu. Asistenţi: Sebastian Gheorghe, Mircea Orbuleţ. VAR: Istvan Kovacs. AVAR: Daniel Mitruţi Rezervă de arbitru: Viorel Flueran.”, se arată în comunicatul de presă emis de Chindia Târgovişte.

Chindia Târgovişte – FC Voluntari se joacă vineri, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 3.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele