Ultima oră
VIDEO | Twente a produs surpriza în prima seară de Europa League din faza principală VIDEO | Twente a produs surpriza în prima seară de Europa League din faza principală
EXCLUSIV VIDEO | MM Stoica iese la atac! Oficialul FCSB-ului nu l-a iertat pe Kyros Vassaras. „Un an suspendare vrei să îmi dai?” EXCLUSIV VIDEO | MM Stoica iese la atac! Oficialul FCSB-ului nu l-a iertat pe Kyros Vassaras. „Un an suspendare vrei să îmi dai?”
Samaranch Junior propune Jocurile Olimpice organizate iarna pentru ţările cu temperaturi extrem de ridicate Samaranch Junior propune Jocurile Olimpice organizate iarna pentru ţările cu temperaturi extrem de ridicate
VIDEO | Semnal de alarmă pentru FCSB! Christian Eriksen, execuţie magistrală în poarta lui Twente VIDEO | Semnal de alarmă pentru FCSB! Christian Eriksen, execuţie magistrală în poarta lui Twente
Campioana Corona Braşov s-a calificat în turul II preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin Campioana Corona Braşov s-a calificat în turul II preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin
E OUT! Oficialul a făcut anunţul! Jucătorul de la FCSB s-a accidentat grav. „Doi specialişti i-au recomandat operaţie” | EXCLUSIV E OUT! Oficialul a făcut anunţul! Jucătorul de la FCSB s-a accidentat grav. „Doi specialişti i-au recomandat operaţie” | EXCLUSIV

”Vorbele rele pot face uneori mai mult bine!”. Ştefan Târnovanu nu a ezitat să îi răspundă lui Gică Hagi, după ce ”Regele” l-a atenţionat că o să plângă după meciul cu Farul Constanţa

FCSB Publicat pe 20 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21130748/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-14-05-2023.jpg

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.

Duminică, cele două echipe se vor întâlni într-un meci care poate decide cine va câştiga titlul în Superligă. După meciul cu CFR, Ştefan Târnovanu a oferit nişte declaraţii care nu au fost pe placul lui Gică Hagi. 

Înainte de meci, antrenorul de la Farul Constanţa nu a ezitat să îl taxeze pe portarul de la FCSB. El i-a reamintit de meciurile cu Silkeborg (0-5 / 0-5), din UEFA Confrence League, unde portarul FCSB-ului a încasat 10 goluri în total. 

Cu o zi înainte de meci. Ştefan Târnovanu a comentat declaraţia lui Gică Hagi. El susţine că vorbele antrenorului de la Farul l-au motivat mai mult. 

”Normal că m-au motivat, însă după meciul cu CFR s-au înţeles nişte lucruri complet greşit. Nu am cum să mă iau de domnul Hagi niciodată în viaţa asta. Nici acum, nici în viitor nu mi-aş permite să fac asta. Am spus doar că, în afara clubului, toată lumea ţine cu Farul. 

Drept urmare, toată săptămâna m-am uitat la oameni de fotbal, antrenori, jucători, conducători. Toţi vor să câştige campionatul Farul. Acum să vedem cât de reală este susţinerea asta. Dacă vom câştiga noi, simt că vor fi câţiva care se vor schimba, care vor spune că noi meritam, că nu ştiu ce. Important e să fim montaţi, motivaţi şi să luăm cele trei puncte.

Am perceput-o ca pe o motivaţie în plus (n.r - declaraţia lui Hagi despre meciurile cu Silkeborg). Mi-a dat încredere mult mai mult. Vorbele rele pot face uneori mai mult bine decât o vorbă bună, aşa că vom vedea mâine”, a spus Ştefan Târnovanu, pentru Orange Sport.

Ce a spus Hagi

”N-avem absolut nimic cu FCSB! El (n.r. – Ştefan Târnovanu) poate ştie ceva de la Iaşi, când juca la Iaşi. Vine meciul, vom vedea! Până la urmă, e normal ca fiecare să ţină cu echipa lui. Dar e destul de tânăr şi cred că e bine să vorbească despre echipa lui.

Să nu-i amintesc de 10-0 ăla, când plângea pe teren! Poate o să plângă iar, duminică! E tânăr şi e bine să aibă grijă de treaba lui, să-şi vadă de drumul lui. Farul a demonstrat pe teren că e cea mai bună echipă din România! Fiecare să vorbească de echipa lui, noi n-am vorbit de FCSB”, a declarat Gică Hagi, potrivit Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele