Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Samaranch Junior propune Jocurile Olimpice organizate iarna pentru ţările cu temperaturi extrem de ridicate

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe miercuri, 22:58
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21745192/1/cio.jpg

Juan Antonio Samaranch Junior, un pretendent în cursa pentru a deveni următorul preşedinte al Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), şi-a prezentat viziunea pentru organizaţie, subliniind că CIO ar trebui să rămână neutru în privinţa chestiunilor politice, relatează Reuters.

Samaranch a declarat că nu este treaba CIO să ia partea cuiva în astfel de probleme.

„Nu ne referim la faptul că, din păcate, nu putem genera pacea. Din păcate, nu putem face ca războaiele să înceteze. Dar avem, ca obiectiv principal, să demonstrăm lumii că o altă cale este posibilă”, a declarat Samaranch pentru Reuters într-un interviu acordat miercuri.

"Asta înseamnă că nu putem lua partea nimănui şi că trebuie să menţinem unitatea mişcării în a nu lua partea nimănui în toate conflictele care devastează lumea. Dacă vom începe să luăm partea cuiva ca organizaţie spunând 'nu-mi place situaţia drepturilor omului din această ţară' sau 'această altă ţară este vinovată în acest război', vom dispărea şi Jocurile Olimpice vor dispărea împreună cu binele pe care îl fac.”

Făcând referire la evoluţia climatului global, Samaranch a sugerat că viitoarele Jocuri Olimpice ar putea avea loc în lunile de iarnă, în mod similar Cupei Mondiale din 2022, din Qatar. Acest lucru, a spus el, ar permite ţărilor cu temperaturi extreme de vară să participe fără provocările ridicate de căldură.

„Dacă suntem cu adevărat o organizaţie universală şi ar fi bine să fim, altfel am dispărea. Trebuie să ne asigurăm că facem jocurile disponibile pentru toată lumea, pentru toate regiunile lumii”, a spus Samaranch.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele