Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 19 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21597333/1/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-31-03-2024.jpg

CSA Steaue este blocată de trei ani în liga secundă, iar viitorul nu sună deloc bine.

Demersurile înspre obţinerea dreptului de promovare în Superligă sunt făcute cu o viteză foarte mică, iar Florin Talpan a dezvăluit care este situaţia.

Talpan a spus că sunt şanse mici ca CSA Steaua să obţină dreptul de promovare pentru sezonul viitor, declaraţie care îi va enerva foarte tare pe fanii formaţiei. Este arhicunoscută lupta dintre FCSB şi CSA pentru marca Stelei, iar acum, formaţia lui Becali este campioană, iar CSA nu reuşeşte să o ducă pe Steaua în Superligă.

Totuşi, nu doar CSA Steaua are ceva cu Gigi Becali. Vivi Răchită a avut un discurs dur, în cadrul emisiunii Fanatik Superliga. Fostul fotbalist este de părere că FCSB va termina pe locul al treilea în stagiunea viitoare.

”Eu cred că Gâlcă va face o figură frumoasă la Craiova. Dar campionatul va fi câştigat de Dan Petrescu. FCSB va termina pe 3.

Prinde podiumul. Toate campioanele, în afară de CFR, care au câştigat campionatul au avut un sezon mai slab după.

Şi la FCSB ştim cum stă treaba, cine face echipa şi schimbările. Nu va merge tot timpul aşa. Acum toate echipele vor juca contra campioanei 110%, nu 100%. Emisiunea este înregistrată, la anul ne vedem tot aici”, a declarat Vivi Răchită, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele