Ultima oră
Ce notă a primit Horaţiu Moldovan după golul încasat în partida Sassuolo - Cittadella Ce notă a primit Horaţiu Moldovan după golul încasat în partida Sassuolo - Cittadella
Gică Popescu a ieşit în faţă după ce Ianis Hagi a fost reprimit la Rangers: ”Nu există aşa ceva!”

Gică Popescu a ieşit în faţă după ce Ianis Hagi a fost reprimit la Rangers: ”Nu există aşa ceva!”
VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0, la Prima Sport 1. Start de meci perfect pentru gazde VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0, la Prima Sport 1. Start de meci perfect pentru gazde
SCM Râmnicu Vâlcea a trecut de Dunajska Streda, în prima manşă din turul 2 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a trecut de Dunajska Streda, în prima manşă din turul 2 preliminar al European League
VIDEO | Unirea Slobozia - ”U” Cluj 2-2. Liderul Superligii şi-a schimbat radical faţa şi a salvat remiza în actul secund VIDEO | Unirea Slobozia - ”U” Cluj 2-2. Liderul Superligii şi-a schimbat radical faţa şi a salvat remiza în actul secund
VIDEO | FTC Budapesta - Gloria Bistriţa 32-28. Ardelencele au fost conduse la 8 goluri în prima parte VIDEO | FTC Budapesta - Gloria Bistriţa 32-28. Ardelencele au fost conduse la 8 goluri în prima parte

VIDEO | Unirea Slobozia - ”U” Cluj 2-2. Liderul Superligii şi-a schimbat radical faţa şi a salvat remiza în actul secund

Superliga Publicat de Daian Cutu astăzi, 18:32
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21751263/3/unirea-slobozia-universitatea-cluj-superliga-superbet-5-10-2024.jpg

 

 

Unirea Slobozia a remizat acasă, 2-2, cu Universitatea Cluj, liderul clasamentului, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

La Clinceni, Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 16, prin Gele, iar în minutul 22 se contura deja surpriza, când Toma a înscris dintr-o lovitură liberă şi gazdele conduceau cu 2-0.

Elevii lui Mihalcea au trecut pe lângă 3-0 în minutul 40 şi au intrat la cabine cu avantaj de două goluri. Clujenii au revenit în meci prin golul lui Artur Miranyan, care a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Boboc.

Imediat Vlăsceanu a înscris pentru gazde, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid la Afalna, în minutul 53. Liderul clasamentului a egalat în minutul 63, la şutul din careu al lui Radu Boboc. Sekou Camara a trimis în bară, în minutul 83, iar oaspeţii au trecut pe lângă victorie la ultima fază a meciului. Masoero a trimis cu capul şi Toma a scos de pe linia porţii. Scorul final a fost Unirea Slobozia – U Cluj 2-2 şi echipa lui Sabău rămâne lider, cu 23 de puncte, iar Unirea Slobozia se află pe locul 13, cu 12 puncte.

VIDEO | Unirea Slobozia - ”U” Cluj 2-2 (Gele 16, Toma 22 / Miranyan 52, Boboc 63), pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Unirea Slobozia: D. Rusu - Medina, Antoche, Pospelov, A. Toma - Pacionel, Coadă - Aganovic, Afalna, Vlăsceanu - Gele
  • ”U” Cluj: Gertmonas - Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu - Ov. Popescu, Bic - Silaghi, Nistor, Berto - Thiam

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 82: Camara pătrunde în careu, dar execuţia sa loveşte bara.

Minutul 63: GOL ”U” Cluj! Blănuţă ţine mingea în teren şi scoate la Boboc, care de lângă doi adversari trage din întoarcere.

Minutul 60: Blănuţă se întinde şi trimite peste o minge venită sub formă de şut-centrare.

Minutul 54: Replica gazdelor vine imediat, iar Vlăsceanu marchează cu un şut în forţă din careu. Reuşita e anulată însă la VAR pentru offside.

Minutul 52: GOL ”U” Cluj! Boboc centrează în gură porţii, iar Miranyan se înalţă scăpat din marcaj şi reia perfect cu capul.

Minutul 49: O minge din corner se loveşte de Masoero, care nu poate relua din câţiva metri.

Minutul 45+2: Pauză! Unirea Slobozia conduce cu 2-0.

Minutul 41: Rusu respinge în lateral şutul lui Nistor din 17 metri. Mingea a prins şi gazonul.

Minutul 40: O minge executată din lovitură liberă se scurge prin careul mic al ardelenilor.

Minutul 22: GOL Unirea Slobozia! Toma bate în vinclu o lovitură liberă din marginea careului.

Minutul 16: GOL Unirea Slobozia! Aganovic scoate în careu pentru Gele, care preia lung, dar apucă să reia în poartă din cădere.

Minutul 4: Thiam trage tare de la 25 de metri. Mingea s-a dus puţin peste transversală.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

Înainte de meci, ”U” Cluj este lider în Superligă, cu 22 de puncte. Neluţu Sabău a închegat o echipă puternică care a pus probleme granzilor din România. 

În tabăra opusă, Slobozia se află pe locul 14, cu 11 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele