Ultima oră
CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan
VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans
Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi” Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi”

VIDEO ǀ SUA, triumf în Cupa Mondială Universitată de Hochei. România a încheiat pe un excelent loc 4!

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21100727/1/sua.png

Statele Unite ale Americii au câştigat Cupa Mondială Universitată la Hochei, după ce au trecut în finală de Canada, cu 4-0. Cele două naţionale au fost marile favorite ale competiţiei transmise în direct pe Prima Sport.

România a terminat competiţia pe un excelent loc patru. ”Tricolorii” au cedat în finala mică în faţa Slovaciei, cu scorul de 5-0.

Jucătorii noştri au depăşit toate aşteptările în acest turneu, după ce au terminat pe primul loc în grupă şi au obţinut o victorie de răsunet în faţa Canadei, care va juca finala contra Statelor Unite ale Americii.

Cehia, Suedia, Polonia, Ungaria, Slovacia şi bineînţeles România s-au înfruntat pentru trofeul suprem pe patinoarul de la Cârţa.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele