Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el” Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”

VIDEO | Rapid a câştigat 2-0 cu FC Argeş şi a urcat pentru moment pe locurile de play-off!

Superliga Publicat pe 10 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20497974/1/fcra.jpg

Rapid Bucureşti a câştigat fără mari probleme duelul cu FC Argeş, 2-0, în direct pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

Golurile partidei au venit foarte repede. Stahl a deschis scorul în minutul 9, iar Albu a punctat imediat pentru 2-0, în minutul 12.

Pentru moment, rapidiştii ocupă locul 4 în Casa Liga 1, cu 31 de puncte. CS U Craiova, Farul Constanţa şi FC Botoşani au 29 de puncte şi un meci în minus.

FC Argeş este pe 8 după această înfrângere, având 27 de puncte. UTA ar putea trece peste dacă înving Botoşaniul.

Rapid - FC Argeş 2-0

Final de meci.

Min. 82: Ocazie mare Argeş! Diogo Viana trimite foarte bine cu capul, dar Moldovan are o parada de zile mari. Portarul rapidist a scos fix de sub bară.

Min. 79: Ocazie mare Argeş! Latovlevici este din nou omul care face o fază foarte bună de gol. Fundaşul a făcut o serie de driblinguri în flanc, apoi a trimis la Arias în faţa porţii, care a stricat din nou faza.

Min 65: Ocazie mare Argeş! Latovlevici a trimis o nouă pasă excelentă, tot din lovitură liberă. Arias n-a fost în stare să lovească balonul din doar câţiva metri. A deviat uşor, iar Moldovan a prins fără probleme.

Min 48: Ocazie Argeş! Latovlevici a executat foarte bine o lovitură liberă. Mingea l-a găsit în careu pe Turda, care a trimis slab dintr-o poziţie excelentă.

A început repriza secundă.

Pauză. După cele două goluri nu au mai existat ocazii notabile.

Min. 12: GOOL Rapid! Albu a primit mingea în zona mediană a jumătăţii adverse, a avansat cu mingea la picior şi după un dribling scurt l-a executat pe Greab de la marginea careului.

Min 10. GOOL Rapid! Albert Stahl a finalizat o fază absolut superbă creată de rapidişti. Săpunaru a trimis o diagonală fabuloasă, iar Junior Morais a avut o preluare pe măsură. Apoi Stahl a primit şi a finalizat spectaculos.

Min. 6: Ocazie mare Rapid! Latovlevici a fost aproape să-şi dea autogol după un atac periculos al gazdelor. Mingea a fost respins de un alt coechipier de pe linia porţii sau chiar din poartă. Este greu de văzut dacă mingea a depăşit linia sau nu.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Rapid: Moldovan - Belu, Săpunaru, Dandea, Junior Morais - Albu, Crepulja, Moise - Marzouk, Sefer, Stahl
  • Rezerve: Drăghia, Bălan, Goge, Pănoiu, Ilie, Popescu, Florică, Ignat, Despa
  • Absenţi: Carnat, Al. Ioniţă II, Dr. Grigore, Hlistei (accidentaţi)
  • FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici - Meza Colli, Raynov - Işfan, Şerban, Teles - Fatai
  • Rezerve: Croitoru, Boldor, Muşan, Moisie, Honciu, Palic, Viana, Said, Arias
  • Absenţi: Cr. Dumitru (suspendat) Cr. Tănase (nerefăcut)

Două dintre cele mai constante echipe ale startului de sezon, Rapid şi FC Argeş s-au exprimat la un nivel mai înalt decât cel aşteptat de fani şi specialişti, iar primele 18 etape le-au adus cu şanse reale în lupta pentru play-off.

Plecată din postura de nou-promovată care şi-a pus drept obiectiv evitarea retrogradării, Rapid a surprins prin startul excelent de stagiune, mai ales din punct de vedere defensiv, dar, uşor-uşor, a pierdut din turaţie. Totuşi, trupa lui Mihai Iosif a reuşit să strângă 28 de puncte în primele 18 etape, suficient pentru locul al şaptelea, la un punct de FC Botoşani, Farul şi Universitatea Craiova, cele trei echipe aflate la egalitate pe poziţia a şasea.

De partea cealaltă, FC Argeş a demonstrat o constanţă incredibilă şi, ajutată de o apărare excelentă, cu doar 14 goluri încasate în primele 18 meciuri, a adunat 27 de puncte, fiind imediat sub Rapid.

Etapa trecută, Rapid a pierdut un meci cu o rivală la play-off, 0-2 pe terenul celor de la Farul, partidă în urma căreia Dragoş Grigore, Alexandru Ioniţă II şi Cătălin Hlistei s-au ales cu accidentări serioase. De cealaltă parte, FC Argeş a fost învinsă pe teren propriu de Gaz Metan, scor 2-1, meci terminat cu scandal, argeşenii neprimind un penalty, în minutul 90, la scorul de 1-1.

În tur, în etapa a patra, Rapid a câştigat în Trivale, scor 1-0, graţie unui gol marcat de Ştefan Pănoiu încă din minutul 8.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele