Ultima oră
„E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul „E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul
Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu

Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu
Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul
Breaking News! Mircea Lucescu a anunţat lista stranierilor pentru partidele cu Lituania şi Cipru! Coşmarul lui MM Stoica, în atacul României

Breaking News! Mircea Lucescu a anunţat lista stranierilor pentru partidele cu Lituania şi Cipru! Coşmarul lui MM Stoica, în atacul României
Ovidiu Haţegan în locul lui Vassaras la şefia CCA? „Ar fi o realizare pentru arbitrajul românesc” Ovidiu Haţegan în locul lui Vassaras la şefia CCA? „Ar fi o realizare pentru arbitrajul românesc”
”Am crezut că are onoare şi nu merge la FCSB!”. Patronul lui Sepsi, discurs manifest la adresa lui Ştefănescu. Povestea din spatele transferului făcut de Becali
”Am crezut că are onoare şi nu merge la FCSB!”. Patronul lui Sepsi, discurs manifest la adresa lui Ştefănescu. Povestea din spatele transferului făcut de Becali

VIDEO | Până la urmă a recunoscut! Gigi Becali a dezvăluit numele afaceristului român care a venit la el să cumpere echipa. Acesta e sponsor la CSA: ”Ilie Dumitrescu l-a trimis!”. Se mută FCSB la Arad?

FCSB Publicat pe 3 mai 2023
mail-share icon Email

Gigi Becali a mai făcut un pas către ieşirea din fotbalul românesc. Latifundiarul nu mai figurează în acte ca patron la FCSB, după ce a trecut acţiunile pe numele surorii sale, Domnica Geambazi.

Domnica este mama lui Vasile Geambazi, fost patron la Academica Clinceni şi Unirea Constanţa. Becali a luat această decizie după meciul cu Rapid. Omul de afaceri cerea în acel moment 25 de milioane de euro pentru clubul lui. 

Totuşi, între timp, FCSB a intrat din nou în lupta pentru titlu. Echipa bucureşteană a învins pe Universitatea Craiova, iar CFR şi Farul Contanţa s-au încurcat în campionat. 

Miercuri, Gigi Becali a anunţat că mai mulţi afacerişti i-au bătut la uşă pentru a cumpăra echipa. Latifundiarul din Pipera nu mai pare aşa decis să vândă echipa. După ce a alimnetat zvonurile despre potenţialii cumpărători mai mult timp, omul de afaceri a dezvăluit şi numele românului care a vrut să cumpere FCSB de la el. Este vorba despre Simion Apreutese, afacerist din Arad.

”Doar am avut ieri o negociere, a venit omul ieri la mine. Este un român care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că este alta situaţia, dacă iau campionatul e 40 de milioane, dacă nu, rămâne 25.

Este un om de afaceri român. Cică are 3.000 de angajaţi, are firme în Franţa, Germania, Spania. Aşa mi-a zis. Tranzacţia se face imediat. Omul are toţi banii, îi dă şi se face. Dacă nu vrei să mai vinzi, îţi dau 10 milioane şi intru şi eu cu 20%, să fiu acolo, în cazul în care vrei să o vinzi.

Nu sunt fraţii Dedeman. Ştiţi cine este? Întrebaţi-l pe Ilie Dumitrescu cine e, că el l-a adus. Este un băiat din Arad. Simion Apreutese este. Acum nu vreau să mai vorbim despre vânzarea echipei, pentru că acum vreau campionatul, nu discut cu nimeni, nici jucători, nici echipă, nici nimic.

Vreau Liga Campionilor, acum visez Liga Campionilor. Vreau primăvară de Liga Campionilor, eu aşa vreau. Voi ziceţi: ‘e nebun’. Bine mă, nu sunt nebun, aşa vreau eu. Aşa am fost toată viaţa mea, nu am tins niciodată puţin.

Şi în credinţă, eu nu vreau puţin, vreau mult. De aia biserică, biserică, biserică, că vreau mult. De la biserică primeşti mult, dacă stai acasă nu ai cum să primeşti mult”, a declarat Becali, la emisiunea la Fanatik. 

Cine este Simion Apreutese

Simion Apreutese este fondatorul companiei de transport International Alexander Holding. El a preluat şi transportatorul de marfă Vio Transgrup, din judeţul Dâmboviţa. Mai mult decât atât, în 2021 a cumpărat operaţiunile din Cehia ale firmei Brandl. Potrivit Ziarul Financiar, cifra de afaceri a companiilor deţinute ar fi de aproximativ 85 de milioane de euro. 

Simion Apreutese a devenit şi sponsor oficial la CSA Steaua în septembrie 2021. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele