Ultima oră
VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers” VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers”
Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis
Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat
Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV
VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns” VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns”

VIDEO | Mihai Pintilii vine cu noi detalii despre starea lui Olaru şi Compagno. ”Victoria este pentru ei”. Ce spune despre meciul cu CFR

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 dec 2022
mail-share icon Email

FCSB a obţinut, duminică, a cincea victorie consecutivă în SuperLigă, 2-0 cu Chindia Târgovişte, şi a urcat pe podium, peste Rapid.

Mihai Pintilii a venit cu noi detalii despre starea lui Olaru şi a lui Compagno. Tehnicianul ”roş-albaştrilor” a fost mulţumit de jocul prestat de echipa sa în acestă seară.  

"Aşteptăm răspuns de la spital, sper să fie ok. Din câte am aflat deocamdată, Andrea e mai rău. Victoria este pentru ei, două pierderi importante. Şi băieţii au zis la pauză să joace pentru ei.

Băieţii au demonstrat asta pe un teren aproape impracticabil, au arătat caracter, s-a jucat simplu, pe un gazon foarte greu. Trebuie să o luăm treptat, băieţii, toată lumea merită felicitări.”, a spus Mihai Pintilii.

Pintilii se gândeşte la victorie în partida următoare din SuperLigă, contra lui CFR Cluj şi este mulţumit de felul în care a apărat, în meciul cu Chindia Târgovişte, Andrei Vlad.

”Când joci cu CFR te gândeşti la victorie dacă vrei să speri la mai mult. Asta cred şi băieţii, nu avem de demonstrat ceva CFR-ului, vom juca pentru cele trei puncte, nu ne gândim la revanşă.

Ştefan nu ştiu când revine, vedem de la zi la zi, dar sunt şanse destul de mici pentru partida cu CFR. Andrei Vlad este un portar foarte bun, are încrederea noastră. Să dea Dumnezeu să apere foarte bine şi îi bag pe amândoi în poartă", a declarat Mihai Pintilii la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele