Ultima oră
Ovidiu Haţegan în locul lui Vassaras la şefia CCA? „Ar fi o realizare pentru arbitrajul românesc” Ovidiu Haţegan în locul lui Vassaras la şefia CCA? „Ar fi o realizare pentru arbitrajul românesc”
”Am crezut că are onoare şi nu merge la FCSB!”. Patronul lui Sepsi, discurs manifest la adresa lui Ştefănescu. Povestea din spatele transferului făcut de Becali
”Am crezut că are onoare şi nu merge la FCSB!”. Patronul lui Sepsi, discurs manifest la adresa lui Ştefănescu. Povestea din spatele transferului făcut de Becali
Echipa din Superligă unde Ciprian Tătăruşanu s-ar fi întors: ”Mi-a rămas cel mai aproape de suflet!”

Echipa din Superligă unde Ciprian Tătăruşanu s-ar fi întors: ”Mi-a rămas cel mai aproape de suflet!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el” Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă

VIDEO | Manchester City - Bayern 3-0. Lecţie de fotbal predată de echipa lui Pep Guradiola. Benfica - Inter 0-2. ”Nerazzurri” au calificarea aproape rezolvată

Champions League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21092037/5/profimedia-0768670944.jpg

Manchester City a învins marţi, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia germană Bayern Munchen, în prima manşă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În al doilea meci al zilei, echipa italiană Inter Milano s-a impus, în deplasare, cu formaţia portugheză Benfica Lisabona, scor 2-0.

  • Cele două partide au putut fi urmărite în direct pe canalele Prima Sport, online pe PrimaPlay.ro şi în format video-text pe site-ul Primasport.ro.

Pe ”Etihad Stadium”, Rodri a înscris primul gol al partidei, în minutul 27, cu un şut senzaţional la vinclu. În minutul 70, bavarezul Upamecano a greşit, iar norvegianul Erling Haaland a pasat decisiv pentru Bernardo Silva, care a majorat scorul. În minutul 76 a înscris şi Haaland, din pasa lui Stones, atacantul norvegian ajungând la 11 goluri în 7 meciuri jucate în acest sezon de Liga Campionilor.

La Lisabona, pe ”Estadio da Luz”, oaspeţii de la Inter Milano au deschis scorul în minutul 51, când Barella a reluat în plasă, cu o lovitură de cap, centrarea lui Bastoni. În minutul 79 Joao Mario a comis un fault în suprafaţa de pedeapsă, iar arbitrul englez Michael Oliver a acordat penalti pentru Inter, după consultarea VAR. A executat Romelu Lukaku şi a înscris stabilind scorul final.

Miercuri se dispută celelalte două partide din sferturile Ligii Campionilor: Real Madrid – Chelsea, în direct pe Prima Sport 1 şi AC Milan – Napoli, în direct pe Prima Sport 2.

Manşa secundă a ”sferturilor” se va disputa în zilele de 18 şi 19 aprilie.

Manchester City - Bayern 3-0 (Rodri 28', Silva B. 70', Haaland E. 77')

Echipele de start:

  • Manchester City: Ederson – Akanji, Ruben Dias, Ake – Stones, Rodri – Bernardo Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish – Haaland
  • Rezerve: Ortega, Carson, Walker, Phillips, Laporte, Alvarez, Sergio Gomez, Mahrez, Perrone, Palmer, Lewis
  •  
  • Bayern Munchen: Sommer – Pavard, Upamecano, De Ligt, Davies – Goretzka, Kimmich – Coman, Musiala, Sane – Gnabry
  • Rezerve: Ulreich, Schenk, Mane, Sarr, Joao Cancelo, Blind, Muller, Gravenberch, Tel, Mazraoui, Stanisic

Min. 90+3: Final de meci!

Min. 82: Alvarez primeşte în zonă centrală şi trimite extrem de periculos, dar mingea trece pe lângă.

Min. 77: GOOOOL marcat de Manchester City! Stones câştigă duelul la cap şi mingea îi vine perfect lui Haaland, iar norvegianul nu ratează dintr-o asemenea poziţie.

Min. 70: GOOOOL marcat de Manchester City! Upamecano greşeşte din nou, Haaland primeşte de la Grealish şi dă o pasă decisivă de toată frumuseţea pentru Bernardo Silva, care face 2-0.

Min. 57: ”Cetăţenii” a fost aproape de gol din nou! De Bruyne centrează şi Dias trimite pe poartă dintr-o poziţie grea, dar Sommer e la post şi scoate de sub bară.

Min. 50: Ocazie pentru Manchester City! Upamecano a fost aproape să o comită, dar ”cetăţenii” nu profită de degringolada din apărarea bavarezilor. Kimmich scoate şutul lui Haaland, care cel mai probabil ar fi fost gol.

Min. 49: Şansă mare pentru Bayern! Sane este găsit excelent şi a fost aproape să egaleze, dar Ederson s-a opus din nou.

Min. 46: Ocazie pentru bavarezi! Sane trimite un şut periculos, iar Ederson respinge cu greu execuţia germanului.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 45+2: Ocazie pentru Bayern! Sane trimite un şut din afara careului, iar balonul trece puţin pe lângă poarta apărată de Ederson.

Min. 34: O nouă ocazie mare pentru City! Sommer respinge mingea dintr-o zonă periculoasă, iar apoi are un reflex incredibil la şutul lui Gundogan.

Min. 28: GOOOOL marcat de Manchester City! Bernardo Silva îl găseşte pe Rodri, spaniolul are o execuţie senzaţională cu stângul, iar mingea se opreşte în vinclul porţii apărate de Sommer.

Min. 22: Ocazie pentru trupa lui Guardiola! Grealish îl serveşte perfect pe Haaland, dar şutul atacantului se opreşte în braţele lui Sommer.

Min. 5: Prima şansă a partidei îi aparţine lui City! Haaland primeşte de la De Bruyne, dar şutul norvegianului trece mult peste poartă.

Min. 1: A început partida!


Benfica - Inter 0-2 (Barella N. 51', Lukaku R. 82')

Echipele de start:

  • Benfica: Vlachodimos – Gilberto, Antonio Silva, Morato,Grimaldo- Ciquinho, Florentino – Joao Mario, Rafa Silva, Aursnes – Goncalo Ramos
  • Rezerve: Soares, Andre Gomes, Verissimo, Neres, Goncalo Guedes,Tengstedt, Schjelderup, Musa, Rodrigues, Joao Tome, N’Dour, Joao Neves
  •  
  • Inter: Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco – Martinez, Dzeko
  • Rezerve: Handanovic, Cordaz, Gagliardini, De Vrij, Gosens, Correa, Bellanova, Asllani, D’Ambrosio, Carboni, Zanotti, Lukaku

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 82: GOOOL marcat de Inter! Lukaku transformă penalty-ul acordat de central pentru henţ, după ce a revăzut faza la VAR.

Min. 51: GOOOL marcat de Inter! Bastoni centrează perfect pentru Barella care reia cu capul şi deschide scorul în în startul părţii secunde.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 25: Ocazie pentru Inter! Acerbi trimite un şut de la mare distanţă, dar încercarea sa trece puţin peste poartă.

Min. 16: Ocazie mare pentru Benfica! Grimaldo centrează în careu, iar mingea ajunge la Rafa Silva, a cărui şut la colţul scurt este parat de Onana.

Min. 1: A început partida!


Informaţii înainte de meciuri 

”Cetăţenii” întâlnesc o altă echipă din Germania, după ce în ”optimi” au spulberat-o pe Leipzig cu 8-1 la general. Însă, de această dată Manchester City va avea o misiune mult mai grea, având în vedere că se vor duela cu Bayern, formaţie care a dominat total Bundesliga în ultimii 10 ani şi care a câştigat şase trofee Champions League.

Pep Guradiola ţinteşte ca în fiecare an obiectivul suprem, şi anume câştigarea celei mai prestigioase competiţii europene la nivel de cluburi, dar va avea o misiune grea în faţa formaţiei lui Thomas Tuchel, aflată pe primul loc în campionat şi cu poate cel mai bun lot dintre echipele rămase în competiţie  

Una dintre marile surprize ale acestui sezon de Champions League este cu siguranţă Benifca. Formaţia din Portugalia merge bine şi în campionat, fiind pe primul loc, şi a trecut fără mari emoţii de ”optimile” competiţiei, după ce a surclasat-o pe Club Brugge cu 7-1.

De cealaltă parte, Inter a înfrânt o altă formaţie portugheză pentru a-şi căpăta locul în ”sferturi”. Este vorba de Porto, de care a trecut cu 1-0 la general. Cu siguranţă duelul dintre cele două va fi unul plin de spectacol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri