Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | Gabi Matei, furios pe arbitru după ce a fost eliminat! "Să ne respecte mai mult! Clubul poate să mă dea afară"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 13 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19731563/1/cristian-tanase-gabriel-matei-1873.jpg

FC Argeş a pierdut meciul din deplasare cu Academica Clinceni, scor 0-1, în etapa a 13-a din Liga 1, pe Look Sport. Ilfovenii au dat lovitura pe final, după ce Gabriel Matei a fost eliminat în minutul 79. Fundaşul dreapta al echipei piteştene s-a declarat revoltat de arbitrajul lui Andrei Chivulete şi a precizat că ar putea să-şi rezilieze contractul cu FC Argeş.

Răzvan Andronic a înscris pentru Academica Clinceni în minutul 88 al confruntării cu FC Argeş.

FC Argeş are trei înfrângeri în ultimele patru meciuri în Liga 1 şi ocupă ultima poziţie a clasamentului, cu doar 9 puncte în 13 runde.

"Vreau să încep prin a spune că am făcut, în tot meciul, 3 sau 4 faulturi cel mult. Mi se pare ceva incredibil, al doilea meci în care primesc cartonaş roşu din două galbene, pentru nişte faulturi... Al doilea să zic că a fost, a fost atac întârziat, dar mi-am retras piciorul, dar la primul?! Incredibil! A dat galben pentru un fault, în care îl ating puţin cu crampoanele.

Aceşti arbitri la fiecare văicăreală scot imediat un galben pentru cine ţipă mai tare. Ar trebui să fie mai atenţi şi ei, pentru că în momentele astea clubul poate să îmi rezilieze contractul, nu? Să mă dea afară sau să ne înţelegem. Sincer, sunt foarte supărat în acest moment pentru colegii mei. Cred că am influenţat şi eu rezultatul acesta. Dacă eram 11 contra 11, poate se termina egal, poate se întâmpla altceva.

Dar tot timpul arbitrii ăştia trebuie să fie actorii principali, am văzut că a zis şi comentatorul de la meciul de ieri, Gaz Metan - Sepsi, că nu arbitrii ar trebui să fie actorii principali. Noi, jucătorii, şi cu antrenorii ar trebui să fim, să ne respecte mai mult. Sincer, mi se pare ceva incredibil.

Suntem ultimii în clasament, dar diferenţa nu este foarte mare. Putem să salvăm echipa. Cum a fost şi Clinceniul anul trecut, în aceeaşi situaţie, dar ne-am adunat, am câştigat meciuri. Aşa se poate întâmpla şi de anul următor cu echipa noastră", a spus Gabi Matei.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19731563/2/clasament-clinceni.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele