Ultima oră
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin

VIDEO ǀ FC Voluntari a jucat dezastruos cu CS Mioveni! Disputa s-a terminat 0-0, fără niciun şut pe poartă din partea formaţiei ilfovene

CS Mioveni Publicat de Emanoil Ursache pe 4 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20593213/2/cs-mioveni-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-4-02-2022.jpg

CS Mioveni şi FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în cadrul unei dispute lipsite total de spectacol. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

Prima repriză a fost una teribil de anostă, cu o singură ocazie şi niciun şut pe poartă.

În cea de-a doua parte, lucrurile s-au schimbat surprinzător. Mioveni a dominat şi a început să bifeze mai multe acţiuni periculoase. În timp ce formaţia lui Liviu Ciobotariu a terminat duelul fără niciun şut pe poartă şi în apărare, apărând un singur punct.

Totuşi, jocul superior nu a fost suficient pentru Mioveni pentru a înscrie un gol, iar după fluierul final scorul a rămas 0-0. Per total a fost poate cel mai slab meci al acestui sezon.

FC Voluntari este pe locul 3 în Casa Liga 1 în acest moment, şi cel mai probabil va juca în play-off. Ilfovenii au 42 de puncte.

CS Mioveni se mişcă bine şi jocul creşte de la meci la meci. Acum ocupă locul 11, cu 26 de puncte, la 9 distanţă de zona de play-off.

CS Mioveni – FC Voluntari 0-0

Final de meci.

Min. 70: Fotbaliştii pun tot mai multă presiune şi reuşeşc să contruiască o nouă fază periculoasă. Sanoh i-a trimis mingea în spate lui Toma, care a venit în viteză şi n-a reuşit un şut tocmai bun. A prins cadrul porţii, dar portarul advers a reţinut.

Min. 66: Ocazie importantă Mioveni! Rusu a primit bine de la Toma, dar putea şuta mult mai bine din interiorul careului. Popa n-a avut emoţii la această execuţie.

Min. 60: Constantin Budescu a fost introdus pe teren de Liviu Ciobotariu. Fulop a fost cel care a ieşit.

Min. 60: Ocazie Mioveni! Buziuc a fost aproape să reuşească o execuţie spectaculoasă. A trimis bine din lovitură liberă, balonul a trecut aproape de vinclul porţii lui Popa.

A început repriza secundă.

Pauză. Prima parte a meciului a fost una teribil de slabă. A existat o singură acţiune periculoasă şi niciun şut pe poartă.

Min 43: Ocazie Mioveni! În acest minut vine prima acţiune periculoasă a partidei. Buciuc l-a lansat foarte bine pe Blănaru, care a ratat în ultima secundă finalizarea. Armaş a avut o intervenţie de excepţie prin alunecare şi i-a lovit mingea fix în momentul finalizării

Min. 20: Până acum nu a existat niciun şut pe poartă sau vreun eveniment notabil.

Minutul 1: A început partida!

  • CS Mioveni: Ducan - Al. Iacob, Scarlatache, Garutti - Oancea, Toma, Panait, Şerbănică - Buziuc, Blănaru, Coşereanu
  • Rezerve: Popescu, Burnea, Veres, Cierpka, Sanoh, Rădescu, Raicea, Tomczyk, Rusu
  • Antrenor: Alex Pelici
  •  
  • FC Voluntari: M. Popa - Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag - Meleke, Ricardinho - I. Gheorghe, L. Fulop, Raţă - Nemec
  • Rezerve: Rîmniceanu, C. Achim, Tavares, Droppa, Al. Ilie, Budescu, Golan, Merloi, Lopes
  • Antrenor: Liviu Ciobotariu

Situaţia celor două echipe în clasament:

  • CS Mioveni: locul 11 (cu două puncte în plus faţă de Gaz Metan Mediaş de pe 13, poziţie ce duce la barajul de supravieţuire în Liga 1), 23 de meciuri, 6 victorii, 7 egaluri, 10 înfrângeri, 16 goluri marcate, 28 de goluri primite, 25 de puncte câştigate.
  • FC Voluntari: locul 3 (cu trei puncte în plus peste FC Botoşani, ocupanta locului 4), 23 de meciuri, 12 victorii, 5 egaluri, 6 înfrângeri, 28 de goluri marcate, 21 de goluri primite, 41 de puncte câştigate.

Forma în ultimele 5 meciuri din Casa Liga 1:

  • CS Mioveni: egal 0-0 în deplasare cu Chindia Târgovişte (locul 12), victorie acasă 3-1 cu Academica (locul 16), egal 0-0 în deplasare cu FC ”U” Craiova (locul 14), victorie acasă 2-1 cu Dinamo (locul 15) şi înfrângere în deplasare 1-0 cu CFR Cluj (lideră).
  • FC Voluntari: victorie acasă 3-1 cu Gaz Metan Mediaş (locul 13), egal 0-0 în deplasare cu Chindia Târgovişte (locul 12), victorie 2-1 acasă cu UTA (locul 10), egal 0-0 în deplasare la Clinceni (locul 16), egal 1-1 acasă cu Universitatea Craiova (locul 5).

În meciul tur al sezonului regular, FC Voluntari s-a impus, pe teren propriu, cu un categoric 4-0 în faţa formaţiei CS Mioveni.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele