Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | FC Argeş vrea să profite de situaţia de la Dinamo! Augustin Eduard: "Jucătorii noştri, mult mai motivaţi"

FC Argeș Publicat de Andrei Ionascu pe 3 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19637821/1/antrenor-fc-arges.jpg

FC Argeş are un staff tehnic nou, după înlăturarea lui Adrian Dulcea la 48 de ore după ce a fost numit în funcţie! Noul antrenor al piteştenilor, Augustin Eduard, a declarat că se aşteaptă la un rezultat bun cu Dinamo, vineri, având în vedere problemele de lot şi cele financiare ale 'roş-albilor'.

  • FC Argeş - Dinamo, meci din etapa a 12-a din Casa Liga 1, se joacă vineri, 4 decembrie, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+!

FC Argeş şi Dinamo sunt la egalitate de puncte, 9, după 11 runde, fiind printre ultimele echipe din clasament. Piteştenii au acumulat cele mai multe puncte pe teren propriu, şapte, şi sunt încurajaţi de situaţia complicată de la Dinamo.

Cosmin Contra şi-a anunţat demisia şi sunt şanse minime să conducă echipa vineri. Azi, la ultimul antrenament, 'Guriţă' i-a anunţat pe jucătorii lui Dinamo că va reveni în Spania, unde are reşedinţa.

Miercuri, FC Argeş a anunţat că, până la terminarea turului sezonului regulat al Ligii 1 (pentru următoarele 4 meciuri), conducerea tehnică a echipei va fi asigurată de către staff-ul format din Paul Ciobanu, Augustin Eduard, Andrei Speriatu şi Viorel Dumitrescu, toţi aceştia fiind deja angajaţi ai clubului.

"Sunt foarte motivat şi încrezător (n.r. - înaintea meciului cu Dinamo). Întotdeauna am spus că jucătorii pot da mai mult. Mulţumesc conducerii pentru încredere, după cum ştiţi sunt la al treilea mandat. Este o perioadă foarte scurtă, cu meciuri foarte grele, Liga 1 este mult mai grea decât Liga a 2-a, sunt jucători mult mai valoroşi. Pentru noi este o revenire în prima divizie după mai mult timp petrecut în Liga a 2-a.

Încercăm să facem tot ce depinde de noi ca jucătorii să înţeleagă importanţa momentului şi a meciului şi să fie pregătiţi să dea 100%, altfel ne va fi foarte greu. Jucătorii sunt profesionişti, le-am explicat că banca tehnică are doar datoria de a-i motiva, de a-i instrui, ei trebuie să-şi arate valoarea în joc, trebuie să demonstreze că merită banii pe care îi câştigă şi, în acelaşi timp, că sunt tineri, că viaţa merge înainte şi să fie plini de încredere şi să joace cu plăcere şi cu mult curaj.

Cel mai mult încercăm să lucrăm la moralul jucătorilor, la mentalitatea lor, trebuie fim mult mai agresivi, mie echipa mi-a plăcut în câteva meciuri, dar totuşi parcă ar fi nevoie de puţină agresivitate, de puţin tupeu, în sensul bun al cuvântului, deci la acest aspect am lucrat mai mult.

Am văzut că Dinamo sunt într-o oarecare revenire după ultimele rezultate, totuşi nu cred că este o situaţie chiar atât de roză, pentru că am înţeles că sunt probleme în lot, dar nu ne interesează pe noi. Jucătorii noştri sunt cu banii la zi, deci ar trebui să fim mult mai motivaţi decât Dinamo. Din ce am văzut cu o oră înainte de antrenament, cred că nu avem probleme de lot, cred că majoritatea jucătorilor este aptă pentru a disputa meciul cu Dinamo", a spus Augustin Eduard.

Clasamentul Ligii 1

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele