Ultima oră
Gigi Becali i-a decis viitorul lui Darius Olaru Gigi Becali i-a decis viitorul lui Darius Olaru
Un documentar despre ultimele zile ale lui Federer pe terenul de tenis va fi lansat anul acesta Un documentar despre ultimele zile ale lui Federer pe terenul de tenis va fi lansat anul acesta
Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia
Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre” Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre”
OFICIAL | Olivier Giroud a semnat! OFICIAL | Olivier Giroud a semnat!
Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară” Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”

VIDEO | Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul european la canotaj, în proba de dublu vâsle

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21574358/2/dublu.jpg

Echipajul de dublu vâsle masculin (M2x), compus din Andrei Cornea şi Marian Enache, a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged.

Băieţii au condus detaşat cursa încă de la start şi au reuşit să aducă prima medalie de aur la masculin pentru ţara noastră la CE 2024.

Tot duminică, România a mai câştigat o medalie de aur prin Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vrânceanu şi Roxana Anghel.

Echipajul de dublu vâsle feminin (W2x), compus din Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, a câştigat medalia de bronz.

La dublu rame masculin (M2-), echipajul format din Florin Arteni şi Florin Lehaci a obţinut medalia de argint.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele