Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”

Cupa României Publicat pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21591590/1/sc-otelul-galati-fc-botosani-superliga-superbet-play-out-12-05-2024-1.jpg

Oţelul Galaţi o întâlneşte pe Corvinul Hunedoara în finala Cupei României, miercuri, cu începere de la ora 20:30, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Trupa lui Dorinel Munteanu are moralul ridicat înaintea acestui duel, după ce s-a impus în ulitma etapă din campionat cu 2-0 în faţa celor de la Botoşani.

Cu toate acestea, gălăţenii au primit şi două veşti proste. Aceştia nu se vor putea baza pe doi jucători de bază în duelul de la Sibiu.

Veteranul George Cîrjan a dezvăluit că şi el şi colegul său, Alenxadru Pop, au ruptură musculară şi nu vor putea juca în finală. Atacantul a vorbit şi despre partida cu Corvinul şi a spus că victoria ar fi un vis devenit realitate.

„Sunt cel mai vechi jucător, dar din păcate nu pot să fiu alături de echipă. Sunt accidentat, dar sunt trup şi suflet lângă ei şi sperăm să încununăm aceşti ani. Visul ar fi îndeplinit dacă am câştiga. 

Ştie toată lumea stilul nostru, Corvinul se aseamănă cu noi şi o să fie un meci de luptă. Cred că dacă vom da primii gol, vom câştiga. Corvinul este o echipă bună şi au un nucleu foarte bun. Cred că la anul vor trage la promovare. 

Aceste meciuri se joacă cu sufletul şi cu inima pentru culori. Joci pentru oraş, pentru echipa ta şi nu cred că mai ai nevoie de vreo altă motivaţie. Cred că suntem motivaţi şi vom da totul. 

Aş fi preferat să fiu pe teren, dar accidentările fac parte din viaţa de sportiv şi nu avem ce face. Suntem doi atacanţi care avem ruptură musculară (n.r. el şi Alexandru Pop), dar am încredere în colegii mei. 

(n.r. Te gândeşti la retragere?) Nu vreau să iau în considerare. Este o accidentare gravă, probabil că voi ajunge şi la operaţie”, a spus George Cîrjan, pentru Digi Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele