Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”

FCSB Publicat pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21591167/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-4-1.jpg

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl readucă pe Alex Chipciu la FCSB.

Alex Chipciu este dorit de campioana României pentru postul de fundaş dreapta, acolo unde se mai află Nana Antwi, Valentin Creţu şi Alexandru Pantea. Dacă în cazul ultimului, accidentarea suferită în februarie nu îi permite să joace în preliminariile cupelor europene, ceilalţi doi jucători nu au mulţumit prin evoluţiile lor.

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl readucă pe Alex Chipciu, lucru pe care l-a mai încercat şi în startul sezonului trecut, dar jucătorul a decis să rămână la ”U” Cluj atunci.

”Este posibil să vină Chipciu pentru postul de fundaş dreapta. El este un jucător de experienţă, am nevoie de astfel de fotbalişti. Tot ce fac acum, supun adevărului.

O să vedem şi cu Ştefănescu, nu este o prioritate a noastră”, a declarat Gigi Becali.

E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor

Louis Munteanu este unul din cei mai doriţi fotbalişti din Superliga. Atacantul a marcat şi în poarta oltenilor, iar la flash-interviuri a anunţat unde vrea să joace.

Munteanu vrea să rămână la Fiorentina! Acesta a punctat că nu ştie ca FCSB să se fi interesat de serviciile sale.

„Ştiu cât se munceşte aici, tot ce face Mister (n.r. Gică Hagi) aici. Din păcate, ăsta a fost sezonul, terminăm pe locul 4, dacă nu pe locul 5.

Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB. Ştiu că mai am contract la Fiorentina. Din ce am auzit, vor să îmi prelungească din nou. Înseamnă că au încredere în mine, vom vedea. Eu vreau să rămân acolo”, a spus Munteanu, la final de meci.

  • 12 goluri a reuşit atacantul dobrogenilor în acest sezon din Superiga.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele