Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Flacăra olimpică va fi purtată pe treptele Festivalului de Film de la Cannes de atletul paralimpic Arnaud Assoumani

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21589963/1/jooo.jpg

Flacăra olimpică va fi purtată pe treptele Festivalului de Film de la Cannes, în 21 mai, de atletul paralimpic francez Arnaud Assoumani, au anunţat luni organizatorii.

"Paris 2024, în acord cu primăria din Cannes, oferă flacăra Festivalului pe covorul roşu", au precizat ei într-un comunicat, în contextul în care festivalul se deschide marţi şi se închide în 25 mai.

În seara de 21 mai va fi proiectat şi filmul '"lympiques! La France des Jeux", un documentar realizat de Mickaël Gamrasni.

Potrivit preşedintelui festivalului, Iris Knobloch, şi delegatului general Thierry Frémaux, filmul va reconstitui "un secol de participare la Jocurile Olimpice, care au marcat pentru totdeauna memoria noastră colectivă".

Campioni olimpici şi paralimpici precum David Douillet, Guy Drut, Jean Galfione, Céline Gerny, Laura Flessel, Laure Manaudou şi Cédric Nankin vor fi prezenţi la Festival.

Flacăra olimpică se va întoarce apoi la Cannes în 18 iunie, în cadrul turneului său în Franţa înainte de competiţia de la Paris (26 iulie-11 august).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele