Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Darius Olaru

FCSB Publicat pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21591660/2/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024-2.jpg

 Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat că va cumpăra minim 5-6 jucători din sezonul viitor. Fotbaliştii pe care latifundiarul din Pipera a dezvăluit ca i-a luat în vizor sunt Louis Munteanu, atacantul Farului, şi Denis Alibec, care evoluează în prezent în Qatar.

În viitorul sezon, formaţia bucureşteană va evolua în preliminariile UEFA Champions League. În acest context, roş-albaştri încep pregătirile atât de plan fotbalistic, cât şi pe plan organizaţional.

Gigi Becali a dezvăluit că Darius Olaru, unul dintre jucătorii cheie cu care FCSB a cucerit titlul în acest sezon, este netransferabil. În aceeaşi situaţie se află şi ceilalţi jucători de la FCSB.

Singurii care pot părăsi echipa sunt cei aflaţi în situaţia lui Florinel Coman, care au clauze cu opţiune de cumpărare directă dacă achită suma stabilită de club şi de jucător.

“Nu e niciun risc să plece Olaru. La ora asta, nici nu-i primesc la negocieri. Pe Arabi i-am primit la negocieri, pentru că eram obligat, că are Florinel Coman clauză. Dar nu primesc pe nimeni la negocieri la ora asta, ca să cumpere jucători de la mine.

M-ai auzit tu pe mine vreodată locul 1-3. Când vrei locul 1-3, te duci pe 6 sau cu 3 eşti mulţumit. Eu cer 1. M-au auzit pe mine că poate jucăm în Europa League sau în Conference League? Am zis eu aşa ceva.

Eu am zis mereu Champions, Champions, Champions. Dacă vrei Champions, zici Champions. La mine există doar number 1 (n.r. numărul 1), number 2 (n.r. numărul 2) nu există. 

La mine a fost distracţie, după trei etape îi aveam la degetul mic. E bună presiunea pentru jucători. Dacă faci presiune, nu ai văzut că şi David Miculescu şi-a dat drumul.Eu am zis mereu Champions, Champions, Champions. Dacă vrei Champions, zici Champions. La mine există doar number 1 (n.r. numărul 1), number 2 (n.r. numărul 2) nu există. 

 

La mine a fost distracţie, după trei etape îi aveam la degetul mic. E bună presiunea pentru jucători. Dacă faci presiune, nu ai văzut că şi David Miculescu şi-a dat drumul.

I-am zis ‘ Nu te ascunde de minge şi acum şi-a dat seama. Luptă-te, pentru că eşti bărbat’. S-a luptat şi a început să mişte. Mai are de mâncat, dar nu mult”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele