Ultima oră
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”
VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună
Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei
”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon ”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi

Veşti groaznice privind starea de sănătate a lui Dorinel Munteanu: "Nu sunt bine deloc!"

Superliga Publicat pe 20 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21498465/1/dinamo-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-18-02-2024-2.jpg

La finalul meciului de la Bucureşti, Dorinel Munteanu nu a fost prezent la flash interviurile obişnuite pe care antrenorii le oferă. Antrenorul moldovenilor a transmis pentru iAMSport că a ajuns direct la spital, din cauza unei probleme de sănătate.

Dorinel Munteanu, veşti groaznice de pe patul de spital

Tehnicianul Oţelului se află pe patul de spital încă de la meciul cu Dinamo şi susţine că starea lui de sănătate nu este una bună, însă speră că diseră va pleca acasă. "Neamţul" a spus că a simţit mai multe dureri în piept şi este încrezător că se va externa cât mai curând.

“Nu sunt bine deloc. M-a lăsat pieptul, m-a luat durerea de urechi şi cap. Nu ştiu ce să zic. Diseară plec din spital”, a declarat Dorinel Munteanu pentru Fanatik.

Dorinel Munteanu a ajuns în perfuzii după înfrângerea cu Dinamo

Dorinel Munteanu a fost eliminat în partea a doua a meciului, în minutul 75, în urma unui gest grosolan. Antrenorul Oţelului a văzut direct cartonaşul roşu după ce l-ar fi înjurat pe arbitrul asistent.

În urma acestui moment, centralul Andrei Moroiţă nu a stat pe gânduri şi i-a arătat lui Dorinel Munteanu cartonaşul roşu. Tehnicianul moldovenilor va rata partida cu Farul din runda viitoare şi are şanse mari să o rateze şi pe cea cu CFR.

Tehnicianul gălăţenilor nu a fost prezent la interviul de la finalul meciului şi a declarat pentru iAMSport că a ajuns direct la spital.

"Sunt pe perfuzii, la spital, la Galaţi (n.r. – legat de interviul de după meci la care nu s-a prezentat). Am plecat după meciul de aseară. Cu privire la meci, da… nu mi-a dat cartonaş roşu direct, ci al doilea galben" , a declarat "Furnica" pentru sursa citată anterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele