Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

”VAR-ul nu intervine”. Scandal mare, după o fază controversată din Spania - Germania

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21656994/1/profimedia-0887550742.jpg

Echipa naţională a Spaniei s-a calificat în semifinalele Euro 2024, după ce a învins Germania, la Stuttgart, scor 2-1.

Partida a iscat un moment foarte controversat, care a generat valuri în presa germană. În minutul 106, Cucurella a blocat cu mâna la şutul expediat de Musiala.

Centralul Anthony Taylor nu a dictat nimic, de asemenea, nici VAR nu a intervenit la faza petrecută în careu.

Toată Germania se plânge! Fullkrug trimite pentru Musiala. Musiala şutează, Cucurella este la blochează din apropiere cu mâna întinsă.

VAR-ul nu intervine! Acest lucru va provoca probabil multe discuţii”, au răbfnit cei de la BILD.

Confruntarea s-a decis în prelungiri

Dani Olmo a centrat şi Mikel Merino a înscris cu o lovitură de cap, aducând victoria Spaniei, care s-a calificat în semifinale, acolo unde va juca fără căpitanul Alvaro Morata, suspendat, dar şi fără Dani Carvajal, eliminat la ultima fază a meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele