Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

Un nou derapaj marca Gigi Becali. A comparat Rapidul cu Ucraina şi a dat un verdict. "Niciodată în viaţa ei nu câştigă"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 6 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21373903/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

Gigi Becali este arhicunoscut pentru ieşire lui necontrolate în presă. După ce echipa pe care o patronează a pierdut contra Rapid, scor 1-2, latifudiarul din Pipera a declarat că "giuleştenii" au intrat în lupta pentru titlu.

Totuşi, acesta a făcut o paralelă între Rapid şi Ucraina, iar din spusele acestuia, niciuna nu va triumfa într-un final.

”Aseară… A fost prea multă dorinţă şi dai în latura cealaltă, în emoţie. A fost şi galeria la echipă…

(n.r. – A intrat Rapid în lupta pentru titlul?) A intrat, când e la două puncte, e în luptă.

Dar una e să fii în luptă, alta e să câştigi lupta. Ca să câştigi lupta trebuie să ai mai multe arme. Păi Ucraina nu e în luptă? Niciodată în viaţa ei nu câştigă. Degeaba, fac ruşii ce vor cu ei. Nu e în luptă Gaza? I-a spulberat!” a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri