Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

ULTIMĂ ORĂ | CFR Cluj continuă campania de achiziţii! Ardelenii au adus un jucător de la Ballkani

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20976885/1/324468382-715932866616971-7709949986250843768-n.jpg

CFR Cluj îşi continuă campania de achiziţii din acestă iarnă şi a transferat un jucător de la Ballkani, fosta adversară din Conference League a ardelenilor.

Ermal Krasniqi este noul jucător al echipei din Cluj, după ce ardelenii l-au adus de la Ballkani. El a evoluat împotriva CFR-ului în Conference League, în partida încheiată 1-1, meci în care i-a atras atenţia lui Dan Petrescu, care a hotărât să îl aducă pentru a întări echipa.

”Bine ai venit, Ermal Krasniqi!

Cluburile CFR 1907 Cluj şi FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, au ajuns la un acord privind transferul mijlocaşului kosovar Ermal Krasniqi în Gruia!

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 24 de ani a evoluat în ultimele trei sezoane şi jumătate la FC Ballkani, echipă pentru care a bifat 105 apariţii. În tricoul campioanei din Kosovo, Krasniqi a înscris 39 de goluri şi a oferit 17 pase decisive. Evoluţiile bune din ultimele sezoane l-au adus în atenţia primei reprezentative a statului Kosovo, iar în noiembrie 2022, mijlocaşul a fost convocat pentru prima dată la echipa naţională.

Îi urăm "bun venit" în Gruia şi cât mai multe reuşite la CFR Cluj!”, s-a arătat pe pagina oficială de Facebook a campioanei României.

Acesta este al patrulea jucător achiziţionat de CFR în această iarnă, după Anton Maglica, Bogdan Ţîru şi Adrian Peteleu.

  • 375 de mii de euro este cota de piaţă a lui Krasniqi, potrivit Transfermarkt.
  • Mijlocaşul ofensiv este câştigător al campionatului în Kosovo cu Ballkani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele