Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

„Tricolorul” care l-a dat pe spate pe selecţionerul Belgiei: „A fost briliant”

EURO 2024 Publicat pe 23 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21640078/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-2.jpg

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Selecţionerul Belgiei s-a arătat impresionat de Florin Niţă, care a închis poarta cu Ucraina şi a avut o prestaţie solidă în partida de la Koln, în ciuda celor două goluri încasate.

„Am făcut un pressing avansat, am încercat să recuperăm mingea sus. România este o echipă căreia îi place să controleze jocurile, nu e uşor să joci împotriva României, dar noi am stat bine din punct de vedere mental.

Este regretabil faptul că avem nevoie de atât de multe ocazii, chiar dacă uneori este vorba despre detalii, un ofsaid milimetric, un henţ. Portarul în această seară a fost briliant”, a declarat Domenico Tedesco, la conferinţa de presă de la finalul partidei dintre Belgia şi România.

Florin Niţă merge în Arabia Saudită

În ultimul timp a început să se vehiculeze faptul că Niţă ar putea ajunge la Dinamo. Florin Niţă şi-ar dori să revină în România, iar pretenţiile salariale ale acestuia ar putea fi îndeplinite de clubul din Ştefan cel Mare.

Totuşi, există toate şansele ca mutarea să nu se concretizeze. Florin Niţă a impresionat nu doar în Turcia, ci şi la Campionatul European din Germania, astfel că a început să fie ofertat şi din alte campionate.

Marius Şumudică a fost antrenorul lui Niţă la Gaziantep şi a dezvălui că portarul naţionalei are patru oferte din Arabia Saudită. Mai mult decât atât, Niţă s-ar fi decis şi urmează să semneze un contract pe doi ani.

”Niţă şi-a terminat contractul, deja are patru oferte din Arabia Saudită. Cred că săptămâna asta semnează în Arabia Saudită, doi ani de contract în prima ligă din informaţiile mele”, a declarat Şumudică.

Florin Niţă este cotat la 225.000 de euro pe Transfermarkt şi de-a lungul carierei a evolua la Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Padubice şi Gaziantep.

Pentru naţionala României a debutat în 2017 şi a strâns 22 de selecţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele