Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Telenovela Louis Munteanu s-a încheiat! Gigi Becali a făcut anunţul: „Am primit răspuns”

Superliga Publicat pe 13 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21628415/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Louis Munteanu (21 de ani) este de departe cel mai curtat fotbalist al momentului din Superliga. Atacantul a fost cedat sub formă de împrumut la Farul, fiind cedat de Fiorentina.

FCSB şi Rapid au anunţat că vor să obţină serviciile atacantului, iar pe listă s-a înscris şi trupa lui Gică Hagi, care ar dori să îl aibă şi în sezonul viitor.

Gigi Becali le-a pus pe masă oficialilor Fiorentinei suma de 1,5 milioane de euro, după ce făcuse o primă ofertă cu 300.000 de euro mai mică, însă transferul a intrat în impas.

Între timp, italienii au refuzat şi cea de-a doua ofertă a omului de afaceri, iar acesta a anunţat că transferul lui Louis Munteanu la FCSB a picat.

„Am primit răspuns. Îl vrea Fiorentina să-l ţină”, a spus Gigi Becali, în faţa reporterilor prezenţi la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

Nici MM Stoica nu a mai arătat interes pentru tânărul atacant. afirmând chiar că nu este atât de impresionat de el precum era Gigi Becali.

„Nu e un subiect care să mă intereseze pe mine. Dacă Gigi vrea să-l ia, să-l ia şi cu asta basta! Dacă el vrea să vină, dacă Fiorentina vrea să-l vândă.. A spus Gigi foarte clar că de trei săptămâni i s-a făcut ofertă şi nu a primit niciun răspuns. Nu sunt concentrat pe problema asta, nu mă interesează jucătorul ăsta

Eu am spus-o şi o repet, pentru mine Miculescu e mult peste, e cel mai bun număr 9 român. Aşa văd eu. A început să joace, mulţi m-au luat la mişto şi am luat campionatul cu el. Nu s-a discutat direct cu Fiorentina, poate să se oprească şi la intermediari” , a explicat Mihai Stoica, la Orange Sport

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele