Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”

Superliga Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21594917/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-12-05-2024-1.jpg

Stadionul „Arcul de Triumf” găzduieşte meciurile pe care Dinamo le dispută pe teren propriu, însă o nouă echipă şi-ar dori să joace acolo.

Unirea Slobozia a promovat în Superliga după un sezon de senzaţie şi are nevoie de un stadion pe care să joace meciurile de acasă. Pe stadionul din Slobozia va începe un amplu proces de renovare, aşa că ialomiţenii se vor muta la Bucureşti.

În acest context, Adrian Mihalcea, tehnicianul celor de la Unirea, a dezvăluit că arena aleasă este „Arcu de Triumf” . Acesta a mai spus că speră ca lucrările de la stadionul din Slobozia să fie finalizate cât mai repede doarece le va fi foarte greu să atragă spectatori dacă vor juca în afara oraşului.

„Va fi extrem de greu, de asta le-am cerut să înceapă cât mai repede lucrările la stadion şi să le termine cât mai repede. Nouă, dacă ieşim din Slobozia, şi vom juca mai mult de 3-4 etape în altă parte ne va fi extrem de greu.

Nu vor veni oameni după noi, în SuperLigă. Cred că vom avea o medie de 4.000 de spectatori, fără niciun fel de problemă, dar la Slobozia! Aşa, în cazul de faţă, nu ştiu cine va plăti un bilet să ne vadă pe noi. Cred că o să avem 100 de spectatori la început.

Vrem să jucăm pe 'Arcul de Triumf' sau pe stadioanele din împrejurimi. Vom avea 100-200 de oameni care au venit în permanenţă după noi, dar doar atât. La Slobozia se vor schimba datele problemei”. a declarat Adrian Mihalcea, potrivit sport.ro

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele