Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Selecţionerul Ucrainei a bătut Slovacia, dar e cu gândul încă la eşecul cu România. ”Ne-am descurcat foarte prost”

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21637956/1/profimedia-0883470877.jpg

Ucraina a învins vineri, la Dusseldorf, scor 2-1, echipa naţională a Slovaciei, într-un meci din grupa E a turneului final Euro 2024. Slovacii au condus cu 1-0.

Selecţionerul Ucrainei, Serghei Rebrov, a declarat că jocul împotriva Slovaciei a fost mult peste cel cu România, din prima etapă.

”Ne-am descurcat foarte prost împotriva României, dar ei au arătat un alt spirit şi au meritat victoria. Trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, dar aceasta a fost o victorie foarte importantă pentru echipă şi pentru ţară.

Sunt mulţumit că avem o concurenţă bună între portari. Cred că Anatoliy Trubin a meritat să joace după prestaţia sa împotriva Germaniei. El a fost foarte calm şi ar fi putut fi titular înainte de acest meci”, a spus Rebrov, pentru UEFA.com.

În grupa E conduce România, cu 3 puncte, urmată de Ucraina, tot cu 3 puncte, Slovacia, şi ea cu 3 puncte. Belgienii ocupă ultima poziţie, fără puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele