Ultima oră
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul
”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi ”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi
Verstappen, sancţionat cu „muncă de interes public” după ce a înjurat

Verstappen, sancţionat cu „muncă de interes public” după ce a înjurat

Se vinde FCSB? Afaceriştii turci au bătut la uşa lui Becali să cumpere clubul. Ce le-a spus patronul echipei: ”Vor să îmi dea 75 de milioane de euro!”

FCSB Publicat pe 3 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21113209/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-9.jpg

Gigi Becali a mai făcut un pas către ieşirea din fotbalul românesc. Latifundiarul nu mai figurează în acte ca patron la FCSB, după ce a trecut acţiunile pe numele surorii sale, Domnica Geambazi.

Domnica este mama lui Vasile Geambazi, fost patron la Academica Clinceni şi Unirea Constanţa. Becali a luat această decizie după meciul cu Rapid. Omul de afaceri cerea în acel moment 25 de milioane de euro pentru clubul lui. 

Totuşi, între timp, FCSB a intrat din nou în lupta pentru titlu. Echipa bucureşteană a învins pe Universitatea Craiova, iar CFR şi Farul Contanţa s-au încurcat în campionat. 

Miercuri, Gigi Becali a anunţat că mai mulţi afacerişti i-au bătut la uşă pentru a cumpăra echipa. Mai mult decât atât, omul de afaceri susţine că oameni din Turcia au fos dispuşi să îi ofere 75 de milioane de euro cu tot bază, dar patronul nu a vrut să audă aşa ceva. 

”Vor să îmi dea 75 de milioane de euro!”

”Doar am avut ieri o negociere, a venit omul ieri la mine. Este un român care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că este alta situaţia, dacă iau campionatul e 40 de milioane, dacă nu, rămâne 25. Este un om de afaceri român. Cică are 3000 de angajaţi, are firme în Franţa, Germania, Spania. Aşa mi-a zis.

Tranzacţia se face imediat. Omul are toţi banii, îi dă şi se face. Dacă nu vrei să mai vinzi, îţi dau 10 milioane şi intru şi eu cu 20%, să fiu acolo, în cazul în care vrei să o vinzi.

Că la copii nu o las moştenire, asta e distrugere, o echipă de fotbal. Că numai eu am rezistat, altcineva n-a rezistat. A rezistat cineva? Nu vor să audă fetele. Şi atunci el vrea să fie agăţat, când i-o dau să fie a lui.

Să îţi mai zic o chestie. Aseară au venit şi turcii! Stăteau la hotel şi nu i-am mai primit pe turci! Turcii voiau şi baza! Să ia şi baza 50 de milioane. 75 de milioane cu bază cu tot. Dar nu m-a interesat treaba asta. Dacă intru în Liga Campionilor iau 50 de milioane. Nu e greu, dacă vrea Domnul, iese foarte uşor.

Turcii au vorbit cu un om de afaceri de aici şi le-am zis să vină, atunci. Acum nu ştiu cum să o mai scot la capăt. Atunci era altă situaţia. Nu mai speram la campionat. Acum e altă situaţie. Să vină după ce se termină campionatul”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele