Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Răspunsul lui Mihai Stoica, după postarea lui Helmut Duckadam. ”Ce să-i faci? Avea inimă frântă”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20882040/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, i-a oferit un răspuns lui Helmut Duckudam, după ce fostul mare portar s-a declart extrem de dezamăgit de prestaţia ”roş-albaştrii” din înfrângerea usurătoare din Conference League, 5-0, în deplasarea la Silkeborg.

”Eroul de la Sevilla” a făcut o postare la finalul jocului, în care s-a declarat dezamăgit de FCSB, iar MM Stoica i-a dat replica.

”Probabil că dacă ar fi avut unde să scrie după dubla cu Montpellier scria la fel. S-au luat 8 atunci, în dublă manşă (n.r. - 5-0 şi 3-0 în preliminariile Cupei Cupelor 1990).

Am văzut şi că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă. Cum să nu fie sincer dacă dumnealui a scris despre dumnealui că este cu inima frântă? Cum să scrii că eşti cu inima frântă dacă nu eşti cu inima frântă? Nu ai cum.

Trebuie să o ai frântă total ca să poţi intra pe Facebook şi să vezi în ce stare te încadrezi. Aşa e la Facebook.

Spui «Ia să vedem? Sunt euforic? Nu. Sunt trist? Nu. Inimă frântă? Aici sunt. Ia să vedem (n.r. - duce mâna la inimă).  Aici sunt, inimă frântă». Superfrânta inima”, a spus Mihai Stoica, la OrangeSport.

Postarea lui Duckadam

”Eu am fost unul dintre puţinii care am susţinut că FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, că Steaua NU MAI EXISTĂ! Cei care conduc azi FCSB şi CSA şi-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris Duckadam pe pagina sa de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele